fredag 2 januari 2009

New York tip - SabonDet var ett bra tag sedan jag kom hem från New York och jag har fortfarande inte hunnit få ihop reseberättelsen från andra delen av resan .... tills vidare kommer ett litet shoppingtips.

Besökte en underbar butik som heter Sabon. Ligger på 93 Spring Road, mellan Broadway och Mercer Street in SOHO, inte långt ifrån Mercer Hotel (som vi också besökte och som jag kommer berätta om). Underbar miljö och inredning. Och fantastiska krämer, badoljor, kroppspeeling och liknande med dofter som Patchouli Lavender Vanilla, Ginger Orange, Lemon Basil ...

När jag fyllde år i höstas fick jag pengar i present av mina svärföräldrar. Svärmor föreslog att jag skulla köpa något fint till mitt nya badrum. Så vad passade bättre än att handla på Sabon i New York. Tack för den underbara presenten!

Nu längtar jag verkligen till att vårt nya badrum ska bli klart (2012 eller så ....) så jag kan stänga in mig där i lugn och ro för lite hemma SPA. Passar bra till mitt nya stressfria liv (hade visst glömt skriva ned det viktigaste - motionen - tack Charlotta för påminnelsen ... :-)

Already quite some time since I got back from New York. Havent even finalised the travel report ... But here is a New York shopping tip: Beautiful beauty store Sabon at 93 Spring Road between Broadway and Mercer street in SOHO. Beautiful store and beautiful products with names such as Patchouli Lavender Vanilla, Ginger Orange, Lemon Basil ...

15 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hej din nattbloggare!:)
Tror faktiskt att jag var i den butiken när jag var i New York för ett par år sedan. Hur fint som helst. Fast jag köpte inget.
Godnatt på dig!
kram
V

Nettan sa...

Ååå jag bara älskar den typen av butiker..och New York! Ä så sugen på att ta en tripp!! Så tack för tipset!!
Kram Nettan

Ika sa...

Har spenderat de sista dagarna i hop med en kompis sen tiden jag bodde i NYC. Lite extra passade med ditt shoppingtips från din resa. Väntar spänt på resten.

Vimsingen sa...

Ser helt underbart ut med alla fina krämer. Har det en webbshopp? Jag lär inte komma till NY under nästa hus men våra byggplaner.
Sömn ingår också i ett stressfritt liv:) Ta hand om dig. Det finns massor av saker man kan skjuta upp till morgondagen. Eller tom nästa månad.

/Vimsingen

Malin sa...

Ser härligt ut, Magnus fick massa lyxiga badprodukter av sina elever till jul som vi nu nyttjar hela familjen. Lyxigt!
Gott nytt
/Malin

Nettan sa...

Å vilken mysig affär. Skriver ner tipset så att jag kan lämna beställning med en kompis som åker till NY i vår!

Kram

Beautiful Living sa...

For en nydelig butikk :) Har lagt igjen en award til deg i bloggen min og takk for at du ledet meg til de marokkanske gulvflisene.
Dagny

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vilken fin butik...förstår att du längtar till ditt badrum e klart.

Ha det gott. Kram Pirre

Porchlight Interiors sa...

As if I needed another reason to want to visit NY! Looks beautiful! Tracey x

Shan sa...

Sabon is my favorite store on earth!!
I love the Spring Street store too!

sally bazar sa...

Att åka till New York och inspireras det vore något!
Härlig butik!

Mrs Small Town sa...

God fortsättning på det nya året Petra!

Jag hoppas du fått en stressfri ledighet!? Och att ni har laddat batterierna och kan köra vidare med sluttampen på erat bygge!

Vilka underbara spa produkter du fått tag i. De kommer passa perfekt i erat nya stora badrum! Jag kan bara instämma i att jag VERKLIGEN saknar ett stort bad/spa-rum just nu.

Själv har vi gjort i stort sätt ingenting under ledigheten. Det ända vi mäktat med är lite inhandling av golv, garderober och övrigt byggmaterial, samt byggande av vägg i trapphuset....

Jag kan få lite ångest över vår "lathet", men vi behövde verkligen en break (det är stundom sliiitigt att bo i ett tillbygge)!

Men i helgen så är det nya tag som gäller, då vi ska ha en arbetshelg :-)

*Kram*
Sara Small Town

Charlottas hemmaplaner sa...

Hoppas att ditt badrum blir klart mycket snart. Vad är tidsplanen? Man blir verkligen en helt ny människa om man låser in sig i badrummet och skämmer bort sig med bubbelbad och sköna, väldoftande krämer. Just nu har jag snöat in på badbomber. Inbillar mig att jag blir piggare av detta.

Lycka till med de goda vanorna!

Kram

//Charlotta.

Viveka på Humlebacken sa...

Men hallå, var har du tagit vägen??? Börjar bli orolig för dig nu! Det är tomt och trist när man aldrig får veta hur ni har det och hur långt bygget har kommit..
kram
Viveka

A home far away sa...

Whoa, whoa vilken underbar butik! Jag förstår att du längtar till det färdiga badrummet, ännu mer nu, kan jag tänka:-

Kram Gunilla i Singapore