torsdag 29 maj 2008

Tapeter Barnrum - Wallpaper children roomsFoto: In Trade
Senaste dagarna har jag fokuserat på att handla upp putsningen av vårt hus. Finns hur mycket som helst att sätta sig in i. Och det har jag gjort. Men det är inte särskilt kul att skriva om.
Har även varit och tittat lite på tapeter. Var bland annat på Björklund & Wingqvist ganska så nyöppnade stora butik i Bromma. Riktigt skoj! Det har hänt så otroligt mycket med tapeter de senaste åren. Några jag verkligen fastnade för var kollektionen Wallpaper Mini och Max från In Trade. Miffy tapeterna är så himla söta! Fast jag ät lite tveksam till kaninerna och kossorna. Tror en del barn kan bli skrämda av en stor verklighetstrogen kanin på väggen.

Last couple of days I have been planning the exterior of our house. Have also been looking for wall paper. Love these children wallpapers above from Swedish In Trade.


8 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå där i putsinköpen! du är ån gymming, du kan ju konsulta i sånt sen ju, hihi! vilka balla tapeter, fin som fondvägg! varmkram lotten

Tinnar och torn sa...

Strunt i barnen, de tapeterna kan ju JAG tänka mej ;o) Kram P.

All Things Blue sa...

Rigtig flotte tapeter, men jeg er enig - de store kaniner ville nok skræmme livet af børnene især om natten. Men der er godt nok søde

Ulrica sa...

Hej!
Om du är intresserad av fototapeter så kan jag tipsa om www.photowall.se där finns det otroligt mycket att välja på och priserna är överkomliga.

Inspiration i vitt sa...

Hej.Tack så hemst mycket för din rara kommentar jag blir glad.
Ojoj jag förstår att du har häcken full med allt du måste tänka på då det gäller ditt hus.
Kul att följa.
Kram på dig/Ingela B.

Galleri Hönshuset sa...

Vilka balla tapeter. Gillar huset på förra inlägget, riktigt pampig.Du har bra smak. Ha det gott. Pirre

Leva som jag sa...

Ja miffy är så snygg. Man tror inte det är sant, finns ju allt på tapetfronten nu. Synd att jag är så feg.Önska att jag vågade mer!
kram M

A-M sa...

OH they are just gorgeous. You just don't see stuff like that here in Australia. I hope you are going to post some pictures of your exterior plans! A-M xx