lördag 21 juni 2008

Arbetsrum - Workspace

Foto: The Hotel Book

Hittade den här bilden i en av mina böcker jag satt och bläddrade i. Love it! Kommer att göra en kombinerad arbetshörna / bibliotek i vardagsrummet på övre plan och skulle jag kunna få till en arbetshörna liknande denna så skulle jag få mycket positiv energi. Gillar det vita i kontrast med det mörka. Skrivbordet och stolen är underbara. Tyvärr har jag inget fönster ovan platsen där skrivbordet kommer att stå. Så jag gjorde helt enkelt så att jag ritade in ett helt nytt fönster på fasadritningen och - voila - ett fönster ovan skrivbordet. Får se till att ringa fönsterleverantören måndag och beställa ett extra också.

Hoppas ni har haft en härlig midsommarafton! Frampå småtimmarna ingick jag ett vad. Ett livsavgörande vad med stor skämsfaktor om jag förlorar. Och mycket nöja om jag vinner! Vadet har resulterat i att jag bara ätit bananer idag. Berättar i morrn. Tror jag :-) Vet knappt om jag törs. Ni kommer tro att jag är helt nuts ...

Found this picture in one of my books today. Love it! We are going to make a combined work area / library on the second floor and I would love my workspace to look like this. The desk and the chairs are wonderful. And the white and dark wood contrast is so me. The problem is there is no window above where I will have my desk. So I got my drawings out and draw a new window - voila - now I have a window over my desk. Need to call the window supplier on Monday and order an extra window.

7 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, den bilden är tokfin, förstår att du blivit inspirerande av den, härligt med bilder som man gör till sitt sen, av böcker och tidningar och bloggar kan få igåg en, hihi!

ojojoj ett bananvad...hur känns det i kistan, uj! hoppas på att du har lyckan på din sida, nu är jag nickenyfiken, fniss!!!
lycka till, varmkram lotten

mia sa...

Åh den bilden gillade jag med. Att ha ett rum med skrivbord och bibliotek låter som rena drömmen - jag skulle ju bo därinne!
Gillar kontrasten vitt och mörka möbler.
Ska bli kul o se framåt hur det blir hemma hos dig!

Hoppas din helg varit bra!
Kram Mia

All Things Blue sa...

Skønt lige at kunne tegne et nyt vindue på og voila! Det er da næsten magi, ikke sandt.
Er meget spændt på dit væddemål - bananer?!
Mange hilsner!

En mammas drömmar sa...

Å vilket härligt kontor, skulle inte ha något emot ett sånt härhemma heller...
Kram
Kia

anettes hus sa...

Virkelig flott! Det er viktig at arbeidsplassen blir et sted hvor det kjennes deilig å sette seg ned.

Er igang med å innrede kontoret/biblioteket hjemme og falt virkelig for denne kontorstolen! Vet du hvor man får tak i noe lignende?

Klem!!

Galleri Hönshuset sa...

Oj, själv skulle jag nog haft ont i magen just nu... spännande... Den bilden var riktigt fin. Stolen var mums. Lycka till nu med vadslagningen. Kram PIrre

Anna sa...

Ha ha ha! Håller tummarna för dig! Ett bra tips tycker jag är att skaffa sig en stegräknare (inte till grannen) Det är lättare att att spoora sig själv med en såm! Lycka till!
/Anna