torsdag 12 juni 2008

Eken har fått en kompis - The oak tree has a friend


Igår fick jag ett tjockt brev med posten. Det var det fina vindspelet som jag vann i tävlingen hos Me and Alice. Det är så fint! Tack så jättemycket!

Är inte säker på vart jag ska hänga det ännu. Förmodligen uterummet. Jag hängde tillfälligt upp det i eken på baksidan och det är riktigt skirt, fladdrig och rogivande. Ett riktigt blickfång. Det är så kul att ha fått något konkret (icke digitalt) som går att ta på som ett resultat av bloggandet. När jag ser det tänker jag: "Här hänger ett vindspel och fladdrar i vår ek som en bloggkompis i en helt annan del av Sverige och som jag aldrig träffat gjort åt mig". Känns jätteskoj tycker jag.

Har ni inte varit inne hos Me and Alice ännu så kan jag absolut rekommendera ett besök. En av mina absolut favoritbloggar! Kolla framförallt in deras fantastiskt somriga uterum. Har aldrig sett maken till något liknande. Helt otroligt fint!

Yesteray I received a package with the price that I won in the contest Me and Alice arranged some time ago. It really made my day! I will probably hang it in our patio but temporarily hung it in our oak tree. Its really, really nice. If you havent visited Me and Alice before. Hurry up and do so. It is an amazing blog with lots of inspiration. I am really amazed by their outdoor room. Its all in white and very summerish and swedish. .It is absolutely lovely.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Det var verkligen en fin vindfångare!

Kram Maud

All Things Blue sa...

Hvor er den sød - til lykke med den.
Mange hilsner!

A-M sa...

What a perfect spot for it! Just beautiful and what a gorgeous view... heaven! A-M xx