måndag 2 juni 2008

Så många beslut ska tas ...


Foto: Architectural Digest
Det är sååå många beslut som ska tas. Och de ska tas nu! Har suttit hela förmiddagen och ring och ringt. Pratat med kvalitetsansvarige, stadsbyggnadskontoret, putsfirman, dörrleverantörer, stuckatörer ... Och i morgon är listan än längre. Beslut om fönster MÅSTE tas i morgon. Ångest! Tänk om man bara kunde få sitta och njuta av utsikten och huset ovan i lugn och ro några dagar. Visst är det ett fantastiskt hus! Det ligger vid Bosporen med utsikt över Istanbul.
There are so many decisions to be taken. And they are all to be taken now! Have been on the phone all day talking to suppliers and alike. Windows must be ordered tomorrow! I wish I could get a few days off and just sit and relax by this beautiful house overlooking Istanbul.

8 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Jag känner igen din beslutsångest!!! Den är inte kul och tyvärr inte heller vidare kreativ...

Du får sova på saken och hoppas att visa trassliga trådar rätats ut under natten.

Fönstren är viktiga och jag förstår att vill att just det här valet ska bli bra. (Om du kör fast helt, kan du om du vill maila mig och få en oberoende observatör i denna svåra fråga...)

Jag önskar dig GOOD LUCK med ditt fönsterval.

Ha en bra kväll!

/Sara Small Town

anettes hus sa...

Føler med deg! Har vært igjennom akkurat det samme! Stå på!

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min ...

Ha en fin uke!
Klem Anette

En mammas drömmar sa...

Jag vet vad du menar....Det är så jobbigt med alla beslut. Man får nästan ångest. Sen när väl bygget är igång så blir det ännu mer snabba beslut som krävs, snickarna står där och stampar och du svettas...
Men till slut blir det ändå bra och med din stilsäkerhet är jag helt övertygad om att huset blir kanon. Tack för tipsen. Skall leta stuckaturer!!!
Har ju en del att ösa ur från din blogg.

Kram
Kia

Karna sa...

Kurvstolene er fra Bruka, og det er jo et svensk merke, så disse finner du nok...er kjempe deilige å sitte i!

Tinnar och torn sa...

Hej där! Lider med dej men som du sa det är ju roliga beslut oxå:o) Håller med vad någon annan sa i kommentarerna, du kommer att ta rätt beslut...det kommer bli sååå bra. Helfina flygplan i förra inlägget med. Kram P.

Villa Anna sa...

Hi there, thank you so much for stopping by my blog, it's a pleasure to meet you :)

I am in awe at these spectacular pics of this home in Istanbul! Stunning!

Anna :)

Viveka på Humlebacken sa...

Jag vet också PRECIS vad du menar, tror tom att jag haft ett inlägg med samma rubrik och ung samma innehåll... Jag tänker ibland på de människor som köper ett kataloghus och tar allt standard.. kanske vänder de på en dörr... så enkelt det skulle vara att bygga då..... och så trååååkigt. För det är väl ändå så att vi som är lite petiga njuter av att fatta beslut..
Lycka till, jag är säker på att du kommer att känna dig nöjd!
Utmaningen antar jag, men kanske lite senare..
kram

N* sa...

Åh gud vad snyggt! Skulle inte ha ngt emot att sitta där en kväll med ett glas vin.. Gillar din blogg! Har liknande smak!!
Ha en skön dag!