tisdag 5 augusti 2008

Uppdatering grabbarnas lekrum - update boys playroom

Maria (Lundins Husbygge) efterlyste grabbarnas lekrum så jag tänkte att jag kunde visa lite av statusen. Har målat klart de amerikanska logotyperna på väggen och även målat en silvergrå rand längs hela rummet för att skydda mot smutsiga småhänders kladd på väggarna.

Längst ned en bild på den platsbyggda skåpsväggen vi bygger i mdf. Den kommer att täcka en av väggarna. Ska även på dörrar samt färg. Den stora luckan ni ser här kommer att husera ett pingisbord vad det lider. Tänkte att det kunde vara bra att stoppa undan det när det inte används.

Lekrummet är nog det första rummet som blir helt klart. Förhoppningsvis inom några veckor. Och det här rummet kommer vi (grabbarna också förhoppningsvis) att kunna ha stor glädje av när övriga huset är ett enda stort byggprojekt.

Maria (Lundins Husbygge) asked about the boys playroom so I thought I show you some pictures of the progress. The american logotypes on the walls are all finished. I have also painted a gray border to protext the white walls from dirty hands.

Alongside one of the walls we are building storage. We will add shelfs, doors and paint. The big hole in this section will house a table tennis table. This room is probably the first one to be completed. Hopefully within a few weeks ...

11 kommentarer:

A-M sa...

I can't believe you did that room all by yourselves! It looks so professional. A-M xx

Tezz sa...

Vad fint det blev när ni hade målat dit bilderna! Sådär skulle nog gärna äldsta sonen ha det på sina väggar också.

Viveka på Humlebacken sa...

Det kommerju att bli kanon när det blir klart, ser fram emot fler bilder.
Anledningen till att vi har däcket så smalt vid håven är att det är tre meter längs hela andra sidan och om vi gör så här kommer det att finnas ställen i solen hela tiden. JAg tror att det kommer att se groteskt stort ut annars. Det däcket som är byggt redan är ca 30kvm, men det som ska byggas är nästan 100kvm, känns som om vi inte vill här det ännu större..., men jag förstår din synpunkt..

MaryBeth sa...

I am so glad to see the Philadelphia Flyers logo. I have season tickets to all the Philly sports but really only go to see hockey all the time. It is amazing what a small world it is. MB

En mammas drömmar sa...

Herregud vad häftigt det blev! Helt otroligt att man faktiskt kan göra sånt själv. Måste vara härligt med detta lekutrymme nu när övriga huset vänds upp och ner?!
Vi tänkte ju först höja taket på halva vårt hus, men det blev för komplicerat och för dyrt. Förmodligen hade det varit billigare för oss att höja alltihop men då hade ju huset blivit 300m2 och det kändes som lite overkill! Läste på ditt förra inlägg. Det är en hel del att tänka på, som t.ex att det inte får regna när taket rivs. Har ni pressenningar tillhands?

Kram
Kia

Hwita Villan sa...

Wow alltså! Gud vad ni jobbar på! Och jättesnyggt blir det! Grabbarna kommer älska sitt lekrum när det är klart, det blir verkligen bra.

Ha det bra!

Maria sa...

Tack för att du nämner mej i din blogg! Har fått nya besökare tack vare dej;-)

Jag tycker det blir hur läckert som helst. Killarna kommer att ha "big time" kul i det rummet.

Det är även väl genomtänkt av er att göra barnens lekrum först. Sedan när ni sätter igång med taklyftet och övervåningen har dom en härlig "lekoas" att fly till.

Kram Maria

Anettes hus sa...

Så langt dere har kommet! Dette blir virkelig et kjempe-tøft gutterom! Men det er vanskelig å se for seg hvor stort det er bare ved å se på bildene. Hvor mange kvadrat er rommet? Godt mulig du har nevnt det tidligere, men det har i så fall gått meg hus forbi;)

Klem!!

Viveka på Humlebacken sa...

Hej igen
Du det finns en kille som har en blogg som heter "designa din blogg", han är brandman annars. Idag har han några kooola bilder som din ene som kanske skulle kunna ha på sitt rum. Bara ett litet tips.
http://www.designadinblogg.se/2008/august/lite-bilder-fran-jobbet.html
kram
Viveka

Viveka på Humlebacken sa...

http://www.designadinblogg.se/2008/august/lite-bilder-fran-jobbet.html
så ska det vara såklart, såg att slutet fattades...

Viveka på Humlebacken sa...

lite-bilder-fran-jobbet.html ska det vara på slutet, blogger skär tydligen av för långa sammanhängande ord. Förlåt, nu ska jag sluta spamma dig:)