måndag 3 november 2008

Utebelysning - Exterior lightning


Häromdagen beställde vi ytterbelysning till entredörren. Valet förr till slut på lyktan London från Norlys. Ska bli såååå skönt med lite ljus. Har beställt dem på elonline.se.


Till var sida om garagedörren har vi beställt de här stallyktorna från Byggfabriken.

Från Byggfabriken beställde jag även en sån här gammal hederlig ringklocka med riktigt ringklockeljud. Kommer väl hoppa högt här hemma innan vi vänjer oss :-)

Och idag började de måla baksidan av vårt hus! Hoppas kunna få ut lite bilder i morgon.

Om ni är på jakt efter ytterbelysning kan jag tipsa om den här siden: http://www.utelampor.se/. Sida upp och sida ner med alla tänkbara lampor!

A few days ago we ordered the lamps that we will have on each side of the door. They are from Norlys. The barn lights - from Byggfabriken, second picture - we will have on each side of the garage door. I also ordered an old type door bell. Guess we will fly off the coach each time someone rings our door bell ... And today they started paint the back side of our house! Will try to get some pictures out tomorrow.

14 kommentarer:

vosgesparis sa...

great lampo that is... how difficult it must be to make so many choises ;)

A-M sa...

Gorgeous... you have exquisite taste! A-M xx

Viveka på Humlebacken sa...

Hehe, vi har ringklockan, exakt samma, men vi har redan vant oss...

Helena sa...

Kul att du ska till New York, hade hellre akt dit. Ar det noje eller jobb? Kanske bade och. Ska komma ihag att tipsa om jag hittar nan ny bra butik.
//Helena

Anettes hus sa...

Godt valg!! Vi har også London - bare hvite. De er store og fine:)

Klem Anette

Himmelbit sa...

Jättefina lampor!! Kommer bli hur bra som helst. Ringklockan var jättefin också. Kan tänka mig att det kan ta ett tag innan man vänjer sig vid ljudet ;-) :-D. Men det kan det vara värt eftersom den är så snygg!

Ha en toppendag!
Kram

Anettes hus sa...

Hei, igjen! Vi har begge størrelser ... den minste i
1.etg. - den største "opp ned" i utbyggene i 2.etg. Du ser de jo på eksteriørbildene av huset på bloggen min:)Jeg er kjempe-fornøyd med lampene! Du har god smak;)

Klem Anette

Stillas Malva sa...

Verkligen superfina lampor! Perfekt att kunna beställa dem via nätet. Det kommer nog blir riktigt snyggt när de kommer på plats!
Ha det gott!
Kram

Tina sa...

Jätte fina lampor och ringklockan var så läcker!!! PS. Du har något att hämta inne hos mig. Kram Tina

Lösvirkesbyggarna sa...

Superfina! Vi skulle vilja ha två stolpar utanför huset också...
Kram Anna

Nettan sa...

Fina lampor, och tack för tipset! vi håller på å bygger tak över trappan och den nya lampan vi köpt funkar inte längre, så det är precis vad jag behöver kolla efter!
Kram Nettan

Leena sa...

Jättefina lampor, superba till ert hus. Men du P, ska ni bara ha fyra stycken till det stora huset? Själv har jag 28 som ligger i garaget och väntar på att komma upp.
Snacka om att överdriva...

:-)

Kram
Leena

latara sa...

*räcker upp en hand*

Japp, här letas det utebelysning! Det är VÄLDIGT mörkt vid vår entré och det måste åtgärdas nu innan fler ramlar i trappan :-O

Himla charmig ringklocka du har valt *gillar*

Kram!

Karin

Tinnar och torn sa...

Hej hopp! Hahaha, den där ringklockan har redan skrämt slag på mej i allafall. Var på Byggfabrikens fileal i Stockholm och var lite för klåfingrig för mitt eget bästa vid ringklockorna. Inte trodde jag de var monterade PÅ RIKTIGT...skit det ringde i öronen en bra stund efteråt kan jag säga...
Jag letar som en tok efter kommod till vår lilla toalett eftersom det vi sett ut inte kommer att passa. Fick syn på din som är såå fin och har meilat dem och fått en offert men det är så lång leveranstid. I Februari skulle vi få den. Typiskt. Vill tacka för tipset i allafall. Föll som en fura. Älskar kinesiska möbler, i allafall i byrå- och skåpform.
Snygga lampor du valt. Ska bli kul att se de på plats sen.
Kram Petronella