onsdag 21 januari 2009

Spotlights vardagsrum - Spotlights livingroom

MaxelNu börjar vi se ljuset i tunneln vad gäller den här takhistorien. Det enda som är kvar är målning av de sista 20 kvm tak och så förstås - takspottarna! Inte nog med att vi varit utan tak, vi har ju inte sett någonting heller ....

I morgon kommer elektrikern hit för att såga upp hålen för våra spottar. Hoppas, hoppas att han även hinner installera våra fina spotlights. De vi valt till vardagsrummet och hallen heter Upper Kardan och kommer från Maxel. Vita har vi valt. Gillar de här skarpt. Får mig att tänka på loftvåningar i New York ...

Tomorrow our electrician is coming to make the holes in the ceiling for our spotlights. I hope that he will also have time to install our spotlights so that we get some lights in this house.

6 kommentarer:

Vimsingen sa...

Wow ni verkar verkligen vara på gång! Skönt. Snygga spotlights.
/Vimsingen

En mammas drömmar sa...

De är så himla snygga. Har sett dem i bland annat trivselhus underbara inbundna bok som jag använder massor! Verkar så bra att kunna rikta ljuset precis dit man vill.
Som vanligt snyggt och stilsäkert!
Kram
Kia

Maria sa...

Nej men vilka snygga spottar du valt!..... säger jag som har likadana;-)

Det verkar som ni fått fart på "bitarna" igen och att det hela börjar ta sig. Skönt!

Kram Maria

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Jättesnygga, verkligen!
Själv letar jag febrilt efter Fagerhults Pleiad, de gamla burkarna som är föregångare till dagens spottar, med vanlig glödlampa i (fast jag vill naturligtvis ha lågenergi eller LED-lampor).
Tror att jag måste ringa företaget och fråga om de har några kvar i källaren:-)

Kram

Charlottas hemmaplaner sa...

Jättesnygga spottar! Förstår att du längtar tills de sitter på plats och lyser upp din tillvaro. Hoppas snickarna jobbar snabbt och felfritt!!!

Kram

//Charlotta.

Catherine sa...

Must be satisfying to know that the mess will soon go and you will be left with a beautiful room!