onsdag 4 mars 2009

Altandags!

Lexington

Nu är det hög tid att börja planera vår altan/veranda. Var uppe halva natten och sökte inspiration på google: skärmtak, altan, verande, patio, patio roof, patio cover, terassen dach osv. Börjar få kläm på hur jag skulle vilja ha det.

Och så damp dessa underbara bilder från Lexington ned. Tack! Hur underbart som helst! En vinranka eller ett blåregn i taket vill jag absolut ha!

Planterade ett blåregn vid vår entre för kanske fem år sedan. Hade växt upp fint men inte börjat blomma ännu. Och så kom det några oförsiktiga byggare och jämnade det med marken i höstas - snyft! Hoppas att det kommer igen. Har hört att det ska beskäras hårt för att blomma så jag får väl hoppas på det. Kram på er alla!

3 kommentarer:

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Hahaha! Såg på en annan blogg att du hade uppdterat, men läste "Atlantdags". Tänkte Åh, ska hon nu resa över Atlanten IGEN. Haha!

Ljuvliga bilder från Lexington. Vi ska också ha stolpar och grejer, men det blir inte i vitt. Jag älskar det vita, men får hålla det inomhus istället. Dessutom hade det knappast passat till vårt hus. Haha!

Trist med blåregnet:-(

A-M sa...

Oh yes, Wisteria would be lovely. I look at your beautiful snow covered house, in the picture in the side bar. and I can imagine that you would have a fire or heater on your patio? How cosy! A-M xx

Maria sa...

Jag har vildvin som klättrar. Fördelen med det jämfört med blåregn som jag bara älskar är att det växer förhållandevis snabbt och är fantastiskt vackert även på hösten när bladen blir klart röda. Håller tummarna för att "beskärningen" inte blev för hård. :)