söndag 1 mars 2009

Tandborstglas - Toothbrush cup


Nostalgi Fyn

Tack för alla trevliga kommentarer på mitt förra badrumsinlägg. Hoppas på progress så att jag kan få upp lite bilder på hur det blev när det blev klart.


Sitter här och fördriver tiden med lite webbshopping. Det är helt hysteriskt här hemma. Vinterkräksjukan verkar slagit ner med kraft. Maken, mellansonen och syrran spyr i kors. Och äldsta sonen ropade precis att han hade ont i magen och har fått en hink vid sängen. Härligt värre det här. Tvättmaskinen går varm. Själv har jag klarat mig än så länge men vi får väl se vad som händer.

Har varit ute på varenda webbshop tror jag men inte hittat så värst mycket tyvärr. Hittade bilderna ovan från danska webbshoppen nostalgi-fyn i min dator. Skulle jättegärna vilja köpa tre såna glas att ha som tandborstglas men kan inte hitta det i någon av shopparna på nätet. Någon som vet vart jag kan hitta det? Skulle även gärna vilja ha den lilla brickan att lägga tvål eller ringar på.

7 kommentarer:

Anettes hus sa...

Wow! Så fiiin baderomskommoden var, Petra!! Fantastisk! Den er det ingen som har maken til!!

Kjempe-fine tannglass også! Jeg har noen lignende fra Lisbeth Dahl...

Ha en fin uke!

Klem Anette:)

Prästgården sa...

Vilken härlig blogg du har!! Jag håller på att planera bl.a badrumsrenovering och din blogg är som en bibel med tips och bra länkar - tack!

Vimsingen sa...

Usch, magsjuka är inge kul. Badrummet ser ut att bli jättefint.
/Vimsingen

Stjärnor & Champagne sa...

Usch vad trist med kräksjukan, inget kul. Peppar peppar vi har klarat oss.
Kram Anne

Två systrar sa...

Hallå..jag har tvålfatet!! Vackert men det rostar dessvärre...Kram C&M

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Jag har haft en liten blogpaus och missat en massa, bland annat från dig.

Jösses, vad fint med kommoden. Verkligen värd att vänta på! Jag får nog måla om vår...

Jag har precis beställt några liknande muggar som du hittat, men inte exakt. Dem har jag inte sett. Men jag håller med dig; det är så svårt att hitta det man vill ha. Har nästan börjat fundera på om man skulle börja sälja själv, dels för att göra en egen webshop, men ocskå för att kunna köpa till sig själv!

Hittade också nostalgi Fyn, men också nordhjem och en massa andra, som jag tyckte mycket om. Men det har du väl redan hittat, antar jag...

Oregano & Olivolja sa...

Hej, vilken härlig blogg du har!! Jag vet inte var man kan köpa muggen på nätet, men jag köpte den "in-real-life" ute i Vaxholm på Magasinet, se http://www.magasinetvaxholm.se/ Underbar affär, som jag kan rekommendera. Jag tror också att dom har muggen på Berry på Gamla Brogatan i STHLM. Lycka till!
Kram Sandra