måndag 18 januari 2010

Bygguppdatering - Building progressDet är inte lätt att hinna jobba, vara mamma och vara byggledare samtidigt. Elektrikern var här hela förra veckan och nu är han nästan i mål. Sen - äntligen - börjar det roliga. Och nu är det dags för mig att bli mer aktiv själv också. Nu är det nattmålning som gäller. Jag målar råspont på löpande band. Och gamla fönster. Och så kan jag inte låta bli att "provmöblera". Kollar om den där tavlan kommer att funka här, sätter upp en lampa där osv.
Hittade de där gamla gymnastiksalsringarna på en loppis. Vet inte riktigt vart jag ska ha dom. Var lite inne att hänga dom i taket. När jag hittade dom hängde de över en öppen vitrinskåpsdörr. Såg ganska så coolt ut. Vi får se ...

5 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, så spennende at rommene endelig begynner å ta form og at du kan begynne å planlegge innredningen!! Det kommer sikkert til å bli kjempe-flott!!! Masse lyke til med all malingen;)

Klem
Anette:)

Malin sa...

Åh jag är likadan! Jag sätter in en blomma eller nåt så fort man kan sätta en fot i renoveringsobjektet...
Det är ju så man visualiserar hur det ska bli. Kul att se att det går framåt!

Malin

Livet på Marbogården sa...

Vet precis hur det är att måla, har målat ett antal meter själv. Blir säkert jättefint när ni börjar bli färdiga.

vosges paris sa...

those rings look good everywhere, I like them;)

Pernilla sa...

Det blir så otroligt fint hela tiden! Jag vet att det är slitigt att orka, vi har inte ens renoverat - vi "fick" ju nyckelfärdigt. Men alla småprojekt som vi hade tänkt att göra tar så lång tid. Livet kräver en hel del.
Vi renoverade ett hus innan vi hade barn, det var tillräckligt jobbigt. :)