fredag 19 mars 2010

Taklyft - Snabb Bygguppdatering

Vi har fått tag på fantastiskt duktiga snickare och på en vecka har det hänt fantastiskt mycket där uppe. Ytskiktet i vardagsrummet år så gott som klart för målning. Helt otroligt! Och trappan kommer på TISDAG!

Tyvärr så har vi fortfarande inte löst problemet med stålbalken. Vi vet vad felet är och vi vet hur det ska åtgärdas men taklyftsleverantören vill inte inse att det är deras sak att rätta till det. Så här står vi nu. Nästan klara men vi kan inte lägga golvet eftersom vi måste in och fixa balken! Detta bara måste lösas dom kommande veckorna så att vi kan snickra vidare och slipper bo på en byggarbetsplats månad efter månad. Annars vet jag inte vad som händer.

Ha en härlig helg alla!

4 kommentarer:

A-M sa...

Oh it is so wonderful to see your progress! I am so pleased that you have found a good carpenter. A-M xx

Vimsingen sa...

Kul att det går framåt, men trist med strullet om balkarna eller vem som ska betala för det. Någon lösning med Borkas på gång?

Kul att ni är nöjda med era snickare nr 5. Vi ska snart börja ta in offerter på våra badrum, jag bävar.. Var ni nöjda med dem som gjorde ert badrumen tar jag gärna emot namnet.

Bra eller utmärkat hanverkare kanske man ska säga verkar inte växa på träd....
Kram
Vilma

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Petra!! Så gøy å se at det endelig skjer noe i 2. etg *smiler* Men fuff, så kjedelig at det ikke går an å løse problemet med stålbalken på en enkel måte!?!

Masse lykke til videre! Håper ting løser seg, Petra!

Klem klem
Anette:)

En mammas drömmar sa...

Å vad fint det blir! Vilken härlig rymd det blir i rummet!
Tycker så synd om er att leva i byggkaoset. Ni får väl ringa Timell & Co så de får jaga reda på taklyftaren i tv...
Men som sagt, det ni gjort hittills är jättefint!!!