tisdag 23 mars 2010

Trappa på plats

Det börjar likna nåt! Mer bilder i morrn när det är ljust!

Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Ika sa...

Va underbart att se trappan på plats, nu kan ni verkligen börja njuta av allt slit ni lagt på övervåningen på rikigt allvar. Jag längtar till den dagen jag får sova i köket o ha vatten nära till hands även fast resten av huset är en dammig arbetsplats.

Vimsingen sa...

Så spännande! Är ni nöjda? Det gör så mycket för huset att ha en riktig trapp.
Kram
Vilma

Mrs Small Town sa...

Åh så kul att få se en liten preview av eran trapp. Den ser fantastisk ut!

Jag minns det som i går när våran nya trapp kom, magiskt! (http://smalltownstyle.blogg.se/2008/september/trappen-har-kommit.html)

Jätte kul att se hur långt ni kommit. Tänk så mycket två duktiga hantverkare kan fixa.

Jag hoppas du kommit till klarhet med vilka lister/foder ni vill ha. Annars vet du att "Joungs Såg & Byggsvaror AB" här norr om Uppsala har ett bra brädlager med vackra gammeldags lister. (Där vi köpt alla våra.)

Kram
Sara Small Townhttp://smalltownstyle.blogg.se/

Mrs Small Town sa...

Tack för dina peppande ord ang. min "maraton graviditet" Petra. Känns skönt att veta att det finns fler som överlevt mååånga extra dagar ;-)

Jag har hört med mannen ang. Joungs lagerhållning och tydligen är det så att de har en del på lager, men vill man ha stora kvantiteter kan man förbeställa.

När de får stora ordrar använder de sig av snickerit Gapro, gapro.se (som har Joungens fina lite gammeldags profiler till lister och foder). Kan också vara ett tips!

Lycka till :-)

Hälsningar
Sara Small Town