söndag 24 februari 2008

Gammaldags trädockor

Gillar verkligen gammaldags trädockor. Den här hittade jag i en liten affär i Thailand. Har blivit lite av en samlare av dockor. Ska fota och lägga upp fler varefter. Den här kommer förmodligen att få sitt hem i ett av mina barns rum. Men tills vidare får den åka upp på vinden.

Foto: Privat, ColonialEast

6 kommentarer:

Inredningsbloggar sa...

Hej!
Vilken härlig blogg du har!
Älskar din stil!
Snygg vilstol du köpte i Thailand!
Är det ok att jag länkar till din blogg?
Kram Susanne

me and alice sa...

Jag igen!
Skrev nyss den förra kommentaren, men glömde logga ut från inredningsbloggar.*fniss*
kram Susanne

Vita tankar sa...

Så charmig docka! Ska bli spännande att få se vad du har mer för fint i gömmorna!

Kram Linda

colonialeast sa...

Susanne: självklart är det OK att du länkar till mig. Jag blir jätteglad om någon gillar min blogg och vill länka. Jag ska komma och hälsa på hos dig också. Just nu håller jag på och rensar, rensar och sorterar saker jag har i gömmorna.
Linda: Det kommer snart fler dockor. Jag har bland annat en gammal docka från Kina uppe på vinden som jag ska rota fram bara jag kommer upp dit.

Taklyftet sa...

Jag tror att vi kan ha utbyte av varandras erfarenheter. Vi är inte så planerade av oss utan tar mycket efterhand som det kommer. Min man är projektledare på jobbet och vägrar var det på hemmafronten, så jag får vara huvudprojektledare som du ;-)

Jag håller också på att kolla på EL system och det jag har hittat är nog samma IHC-system som du nämner på Eljo: www.schneider-electric.se.

Sen har jag hittat lite mer info på följande Bloggar; husbyggetfalun.blogspot.com/ skarhamn.blogspot.com/
Jag tror det är samma system fast de har döpt det till olika namn.

Det ska bli spännande att följa hur det går för er.

//Jenny

colonialeast sa...

Tack Jenny! Vad kul om vi kan dra nytta av varandras erfarenheter. Jag ska gå ut och kolla tipsen på siter! Vi har längtat efter att dra igång det här projektet i kanske fem år så nu kommer jag göra det från "grunden".