lördag 12 april 2008

Glömde ett fönster!

Glömde lägga till det här fantastiska fönstret från Gant - reklamen. Fortsätt att läsa om mina fönsterproblem längre ned ...

4 kommentarer:

LiLi M. sa...

Hey! thanks for visiting my blog! I like your style a mixture of home interior decoratingstyles, now I understand the title of your blog.

You're welcomed back any time.
Have a nice weekend!

Taklyftet sa...

Jag får erkänna mig väldigt praktisk, jag hade valt spröjs som är avtagbar för det är så otroligt mycket lättare att tvätta fönsterna.
Jag tror att man kan välja spröjs till Trarydsfönsters aluminium fönster, kontakta dem och kolla. På håll så ser man inte skillnaden mellan trä och aluminium.
Där emot så är det snyggt att avdela fönstret en gång ordentlig som på bilden från Slettvol och sedan ha avtagbara i resten av fönsterna.

Fast RM fönster är ju otroligt vackra det får jag hålla med om.
Tja det gjorde inte valet lättare ;-)

Taklyftet sa...

PS: Jag tror jag har sett en firma någonstans som man kan special beställa löstagbar spröjs från i andra former än de traditionella. Men jag kan inte hitta internt adressen för tillfället.

Ludvigsdal sa...

Hej! på tall om fönster så har vi bytat fönster i hela huset och beställde dom av en polsk byggfirma till 1 tredjedel av priset vi fick här hemma......tog ca 5 veckor innan vi fick dom. roligare kan man ha för pengarna. Fönsterna är på plats och jättefina, det enda som inte är som svenska fönster är att de öppnas innåt men det gör inget för man kan ställa dom polska i vädringsläge. Anette