tisdag 6 maj 2008

Globetrotter känslan

Foto: Ralph Lauren

Gillar dom här bilderna från Ralph Laurens Cape Lodge kollektion. Vill ju inte ha det precis så här men detaljerna gillar jag. Gillar globetrotter känslan och det lite afrikanska. Stolen är fantastisk och bordet gillar jag också.

Har haft lite ont om tid att besöka alla härliga bloggar (deklaration och jobb ... och kids) men hoppas kunna kika runt och besöka er alla de kommande dagarna. Tycker det är jättekul att se vad som händer hos alla och att det är många som även hittar hit.

I like these pictures from Ralph Laurens Cape Lodge collection. It's a little bit too much but I like the globetrotter feeling and the african touch. The chair is fantastic and I like the trunk table.

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Älskar detaljerna både i detta inlägg och i ditt förra. Dels är det så snygga saker och härliga kontraster, men sedan handlar det ju mycket om att "få ihop" det. Att få det att se så där naturligt avslappnat ut, det tycker jag är svårt. Snygga saker kan jag köpa men hur får man ihop dem?

All Things Blue sa...

Uuh, jeg har altid drømt om en planters chair. De lange armlæn som man kan lægge fødderne op på - men der kan jo også stå en kølig drink. Ret smart, synes jeg. Føler mig helt 'Out of Africa'.

Lilla Blanka sa...

Ja den stilen är så läcker, gillar deras annonser och bilderna i deras katalog, ser sådär lagom exotiskt och upptäckar-aktigt ut :)
Kraaam
Mia

lottens vita och gröna sa...

oh så urläckert, älskar ralph! varmkam lotten

Taklyftet sa...

Håller också med att bilderna är underbara stileben och otroligt snyggt machat. Önskar bara att jag kunde få till det lika snyggt själv.
Kram!

anette sa...

Helt klart flotte bilder! Virker som du har en sikker og elegant smak. Så gøy at dere er i gang! Gleder meg til å se hvordan det blir!

Klem Anette

ColonialEast sa...

Håller med er ovan - det är enkelt att köpa snygga saker, svårare att få ihop helheten :-) Vilket härligt väder vi har idag!