måndag 5 maj 2008

Fantastisk inspirationsbild!

Foto: Lene Bjerre
Usch, nu blev det så tråkigt med alla byggbilder ... Dags för lite inredning och inspiration. Det här - mina vänner - är en bild på en interiör HELT i min smak. Kan inte få nog av den här bilden. Fantastiskt golv, vackra fönster, orientalist och kolonialt. Fågelburar och lite Arfika. Bingo!

I love this picture. I love everything about it. The floors, the windows, the colonial and oriental touch. Birdcages and Africa. Lovely!!

12 kommentarer:

me and alice sa...

Hej!
Ja, gud vad snyggt allt på den bilden är...
kram Susanne

Karna sa...

Lekkert, lykke til med riving og bygging, er stress mens det holder på, men du får se frem til når dere er ferdige, og du kan begynne å pynte...det er gøy det!

Vicki sa...

Urtjusigt, ska bli kul att se slutresultatet. Din sida inspirerar verkligen. Man blir sugen på förnyelse som bara den, fast min stil är helt annorlunda.
Kram Vicki

Galleri Hönshuset sa...

God morgon
Ja, nu är det bra med alla dessa meddelanden :). Allt ordnar sig till slut. Kul med bilden du visar, det är nästan så vi ska ha i våran veranda som vi håller på o bygger nu. Gillar också den stilen. Ha en bra dag. Pirre

All Things Blue sa...

Det er et af mine yndlingskataloger! Men hvad er det for en plante, der står længst bagved til venstre? Sådan en vil jeg gerne have - men svært, når man ikke ved, hvad den hedder. Kan nogen hjælpe? Det ligner lidt en banan, men...

Strandviks-Villan sa...

Jaaa tack! Gärna ett sånt rum till mig också! Särskilt glasdörrana men kanske inte huvudet på väggen. Visserligen har vi horn här hemma, men dom är åtminstone utan huvud...

latara sa...

Det är en fantastisk bild med en lika fantastisk stämning..!

Ingen vinst i utlottningen den här gången :-(

Kram!

Karin

sommar-rummet sa...

Hej!
Håller med dig... absolut! Allt på bilden va så vackert! KRAM

Gårdsromantik sa...

Ja - det var verkligen inspiration på hög nivå!

Kram Maud

Tingeltangel sa...

Jag håller med. Det är verkligen en underbar bild. Vill ha fågelburen nu!!!

Lavendelkvisten sa...

Vilken vacker bild! Jag tycker om många olika stilar och kolonialstilen, vintage och New England är några av dem. Kul att få se lite inspirationsbilder in emellan byggbilderna. Lycka till med bygget!

Tack för besöket på min blogg och för att du tycker om mina butikstips. Det blir fler efterhand så titta gärna in igen :)

Kram Åse

Tina sa...

Mycket vacker bild!!! Kram Tina