tisdag 1 april 2008

Äntligen vår!

Äntligen är det vår! Vilken underbar dag! Igår hade jag så mycket jobb att jag jobbade för två dagar. Satt upp till halv tre för att bli klar med en sak. Så idag bestämde jag mig för att ta en långpromenad i det härliga vädret. Fick sällskap av en kompis som är arkitekt så det blev en del husdiskussioner. I morgon ska hon komma över och hjälpa till att gå igenom ritningarna så att vi får fram en masterplan.

Bilderna ovan är från min vita rabatt. Jag vår städade där i helgen och klippte ned perenner och krattade löv. Nu längtar jag tills det börjar komma upp ordentligt.

Den här vita rabatten är verkligen min favorit. Det är superläckert med bara vita blommor. Men om ni vill anlägga en sådan så tänk på att välja rent kritvita blommor eller vita blommor i samma nyans. Jag hade lite blandat först och det blev inte alls lika bra. Rent vita ska det vara.

Above are pictures from my white flowerbed. Pictures are from last year as it is still winter/spring in Sweden. I love this flowerbed! Can truly recommend making an entirely white flowerbed. But if you make one, dont mix different shades of white. I did that at first and it didnt turn out as well at all.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vackra bilder! Det är första gången jag besöker dig, men det lär bli fler visiter framöver. Ha en fin dag!

Tidsmästarinnan sa...

Men hallååå vilken fin blogg, jag har missat den totalt men nu är jag redan fast!
Hit kommer jag många gånger...
tur att du tittade in hos mig så jag hittade hit :-)
Kram
S

Me and my Home sa...

Ja i dag är det verkligen en underbar dag! Mysigt när solen skiner!!
Och vita blommor...är verkligen helt underbara!!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jättevackert!

Själv har jag inte riktigt bestämt mig för hur det ska se ut i min stora rabatt än...Kanske blir det en vit rabatt efter inspirationen från dig!

Kram Annica

IKT i min vardag sa...

Så vackert det verkar med en vit rabatt! Ska nog bara ha vita blommor i mina urnor i år kanske...med det lär säkert smyga ned något rosa...;-)

Kram

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!
Åh vad snyggt med en helvit rabatt..! Jag älskar vita blommor så jag skall nog försöka mig på en sån i år. Tack för tipset!
Jättefint collage..!
Åh vad det verkar roligt att sittar och planera med ritningar och klura..vill också bygga ut på nåt smart sätt, men vet inte hur. Får nog ta hjälp av arkitekt..de har ju en grym förmåga på att se möjlighetr man inte trodde fanns :)
Kram & ha en trevlig kväll!
Mia

Tina sa...

Håller med dig, vit rabatt är väldigt vackert..jag ha så svårt för skrikiga färger...det är ok om du länkar mig, jag har redan länkat dig. :-) Kram Tina

lottens vita och gröna sa...

oh så vackert med bara vitt och grönt, mmm jag ser det framför mig! kram lotten

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men såå ärligt..låter ju jättevackert,,,skulle va kul att ha nån stans!!!Fick mailet, postar i morgon!!

Ha en härlig vecka!!!

~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

Lisa på Furutorp sa...

Ja, vem drömmer inte om en American Porch... Det gör jag hela tiden! Jag försöker ständigt planera in en på vårt gamla sekelskifteshus, men får väl bygga ett nytt hus i New England-stil om det ska passa in. Suck...

Dina fina bilder är HELT i min smak, och det ska bli spännande att följa hus-följetongen!

Må så gott!
Lisa på Furutorp