lördag 17 maj 2008

Bilar till 2-åringen!

Foto: Sköna Hem

Hurra, Hurra, Hurra, Hurra! Idag fyller vår minsting 2 år! Det har gått sååå fort. Gissa vad han fick? Bilar, bilar bilar. Han älskar bilar! En sån här hylla med Cars bilar kommer jag göra i hans rum när det blir klart. Tycker det blir fint att välja ut lite speciella leksaker som inredningsdetaljer. Och dessa Cars gillar jag verkligen!

Grattis till alla norska bloggare på 17. maj!

Bilden ovan är från Sköna Hem. I deras senaste nummer var det mycket New England och mycket orientaliskt. Kan verkligen rekommendera om ni gillar samma stil som jag.

Today it's our youngest sons 2nd birthday! He got Cars, Cars and Cars. He loves cars. I will make a dispaly with Cars in his room. He will love that!

8 kommentarer:

A-M sa...

Happy Birthday little boy. We love cars in this household too.... oh and lots of Lego Bionicles.... I vacuum up pieces every day! A-M xx

anette sa...

Gratulerer så mye med minstemann! Min lillegutt er også helfrelst på Cars, har alle bilene og har sett filmen sikkert 100 ganger! Er enig med deg i at bilene er fine. Ha en fortsatt god helg!
KLEM

lottens vita och gröna sa...

oh lilleman blir två idag, grattis krama!!! bilar såkart kan man ju inte få fö myket av i den ådern!

varmkram lotten

Sara Small Town sa...

Grattis lilla två-åringen!

Det måste vara något med åldern men min 1,5åring älskar också de små CARS bilarna. Vi har lyckats få ihop 4st och jag tittar avundsjukt på alla de biltyper vi inte lyckats samla ihop... ;-)

Vilka fantastiska saker du har fått med dig från Thailand. Jag hoppas du lägger upp fler bilder?!

Min bror åker till Shanghai imorgon och inspirerad av er har jag bett honom fylla en extra väska med inredningsdetaljer för x antal pengar... Vi får väl vad han kommer hem med. Spännande!

Ha en fortsatt bra helg!

/Varma hälsningar
Sara Small Town

Tingeltangel sa...

Grattis till födelsedagsbarnet. Vilka tuffa bilar... Det var roligt och spännande med de stora trälådorna. Hoppas att du visar mer av innehållet snart.

Galleri Hönshuset sa...

Bilar ja, det har vi haft massor av, men nu är sonen elva o bilarna har vi delat ut till yngre pojkar. Men dem där bilarna var ju riktigt fina! Ha det gott. Pirre

birgi sa...

Grattis till lillemannen! Jag tycker också att det är läckert med småbilar på rad. Trots att jag har fem söner så har vi inte bilar så det räcker till en sån parad. Ingen av våra grabbar är bilintresserad. Det får bli bollar på rad i denna basketfamilj istället...
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Evelinas hus sa...

Hej å tack för besöket!
Min son som är tre år är också galen i bilar.
Jättefin blogg du har, jag kommer gärna tillbaka.
Kram Caroline