fredag 1 augusti 2008

Belysning köket - Lights kitchen

Okänd

I morse var jag uppe INNAN tuppen. Var så slut igår (och det är ändå semester) att jag somnade redan vid sju. Men det var nog tur det för klockan fyra i morse tyckte sonen att det var dags att gå upp och leka med bilar. Så här sitter vi nu. Han leker med bilar och jag utvärderar kök.

Tack för alla era kommentarer kring köksvalet! Känns som om det nog lutar åt det vita i alla fall. Det har ju varit med mig ett tag. Och så hade jag redan bestämt lampor!

Vill ha svarta lampor i köket som de ovan. Hittade liknande på Byggfabriken. Har sett dom live och dom är ursnygga.

De här stora svarta lamporna ska sitta över vår stora köksö. Över köksbänken utmed fönstren vill jag ha mindre svarta. Hittade några skomakarinspirerade svarta lampor som skulle passa. Även de är från Byggfabriken.

Marbodal


Byggfabriken

This morning I got up really early. Was so tired yesterday I went to bed at seven. I am glad today that I got to bed early as my son decided four AM was good time to get up and start playing with his cars. So now we are here. My son playing with the cars and med evaluating kitchens.

Thanks for all your comments about my kitchen plans! I think I will go for the white kitchen anyway. After all - I already decided on the lamps :-) Over the kitchen island I want to have the larger black lamps above from Byggfabriken. And above the counter top and in front of the windows I want the smaller black lamps (also from Byggfabriken). But I mind change my mind ....

4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Det var väldigt vad tidigt sonen väckte dig idag. Själv vaknade jag vid 6 av att katterna välte ner foto med ram så att glaset gick sönder. Av någon anledning kunde jag inte somna om. Kanske för att vädret är underbart och jag känner att det gäller att passa på att njuta, innan hösten kommer.
Hur går det med byggnationen, det är väl nu i augusti ni ska sätta igång med själva taklyftet?

lily-g sa...

I dont think you will regret the white kitchen it always looks great, the problem is we have too much choice it makes it so hard to choose, classic is always best I think!

Tinnar och torn sa...

Hejsan! De där lamporna var jättefina :o) Jag hatar ju och damma så jag skulle skippat svart men det är himla fräckt med svart. Hur är det för er nu, känns det som att de flesta val är klara? Jag känner lite att man hamnat i en svacka där man liksom inte kommer någonvart. Jag menar man kan ju inte köpa allt material såsom badkar, klinker osv nu redan för vi har ingenstans att ställa det. Man kanske kan beställa iofs?! Snart är det dags....hua...lite läskigt...Lycka till...Kram Petronella

Anonym sa...

Underbara kökslampor!