fredag 1 augusti 2008

Idag har det rasslat på ....Helt plötsligt rasslade det på med besökare här idag och det tog mig ett tag att klura ut att Viveka på Humlebacken hade tipsat om min blogg i dagens inlägg. Vill verkligen hälsa er som är här för första gången extra välkomna!

Känner mig jättehedrad och glad att bli omnämnd på Humlebacken för det är en av mina absoluta favoritbloggar. Så för er som inte hittat dit ännu så måste jag tipsa tillbaka. Viveka och hennes man har precis byggt och flyttat in i ett helt fantastiskt hus som är byggt i sekelskiftesstil. Köket är jag extra svag för. Och det fantastiska är att det finns på riktigt. Det bor någon här. Snabba er till Humlebacken om ni inte varit där innan. Och tack Viveka!

Today I have had many new visitors to my blog and it took me a while figuring out why. It turned out Viveka at Humlebacken had written about our blog in todays post. Would like to welcome anyone arriving from Humlebacken today extra welcome! If you havent been visiting Humlebacken yet you should do so! They have built, and just moved into, an absolutely beautiful house in a style that was common around 100 years ago. I absolutely adore their kitchen! Hurry up if you havent been visiting Humlebacken before!

5 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Jag är en av dem som hade turen att hitta till dig genom Humlebacken. Det är en toppenfin blogg du har och jag har redan plussat dig!
:) Anna

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

KUL med en massa nya besökare!
Håller med om att Humlebacken är en jättefin blogg!

Kram och han en jättefin helg!
Mia

Viveka på Humlebacken sa...

Men jag gillar verkligen din blogg, annars hade jag inte tipsat om den.
kram

Anettes hus sa...

Så morsomt mange besøkende! Skulle bare mangle, du har en kjempe-flott blogg!

Klem!!

Pernilla sa...

Jag hittade också hit därifrån. Och visst är deras hus UNDERBART! Och ert med!