torsdag 4 september 2008

Byggdag 9 - takpannor - Day 9 Roof Tiles


Gårdagens byggprogress - takfoten kläddes in och taket läggs. Fortsättning idag med tak, murning av vägg och byte av fönster. Och det är jag som är hemma och styr upp bygget - tur att man har en bakgrund som projektledare. Men att vara BYGGprojektledare är lite annorlunda ...

Yesterdays building progress - the roof. Today we continue with the roof. We are also building the brick wall all the way to the roof and we have started to change the windows.

5 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Jag är dålig på att kommentera, men jag följer ert lyft och dina inredningsplaner. Kul att det händer grejer och heja!

Vimsingen sa...

Hur gick det med era byggare? Fick de sparken?

Vi sitter och funderar om det verkligen är värt alla pengar att ha plåttak. Svarta tegelpannor som era är också diskret och snyggt.


/Vimsingen

ColonialEast sa...

Vimsingen: Ja vi skulle haft plåt men valde takpannor mycket pga att det blev mycket billigare. Och byggarna jobbar på riktigt fint idag faktiskt. Riktigt nöjd!

(OBS vill förtydliga igen att det är våra egna vi inte varit riktigt nöjda med - taklyftsleverantören har gjort ett jättebra jobb).

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Här går det undan. Har ni haft strul mad snickarna alltså? Va trist! Våra verkar bra än så länge men det vet man ju inte förren efteråt, lite läskigt. Man är ju så beroende av att man känner förtroende för dem. Håller tummarna för att det löser sej till det bästa. Kram Petronella

Sara Small Town sa...

hej och godkväll!

Nu börjar man verkligen se hur resultatet kommer att bli! Det ser SÅÅÅ lovande ut. Ni kommer verkligen få ett helt nytt hus :-)

Jätte kul att följa alla stegen med taklyftet och det gick så vansinnigt fort! Imponerad av takfirman.

Takpannorna ser väldigt snygga ut, vad blev det för sort och märke?

Kram
Sara Small Town
ps känner igen detta med snickarkillarna. De är ju inte direkt SNABBA i sina rörelser... Men de gör ett mycket BRA jobb.ds