lördag 20 september 2008

Tvättstugan - Laundry Room

Hampton Design

Ovan en riktig drömtvättstuga. Egentligen inte speciellt svårt att åstadkomma själv med vanliga IKEA köksmoduler.

Här hemma håller vi på att uppdatera vår tvättstuga just nu. Vi renoverade den med svärfars hjälp för några år sedan och det blev riktigt bra! Svart klinkergolv, vitt kakel och så vita köksskåp från IKEA. Allt detta kommer vi att behålla. Men det blir en hel del jobb här ändå nu.

Så här ser det ut just nu. Vi har bytt fönster (nya foder måste upp) och blivit tvugna att köpa ny torktumlare eftersom den gamla la av. Ekbänkskivorna ska jag olja mörka.


Men den stora förändringen är på den här väggen. Vi har rivit murstocken till en gammal skorsten och helt plötsligt fått plats för ny förvaring. Den gamla elcentralen till höger kommer vi att byta ut med start i nästa vecka. Även VVS:en som ni ser delar av till höger kommer att påbörjas nästa vecka.

Love the laundry room on the top picture. Not too difficult to make something similar with kitchen cabinets from IKEA.

We started working with our laundry room today. We renovated out here some years ago and were very happy with the result. Black floor, white tiles and white kitchen cabinets from IKEA. What we have done now is to change the windows and also torn down an old smokestack giving us room for more storage. We are also going to start working with the electricity system and the plumbing next week.

3 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå gumman, tänkt på dig, hur det gått, huset är ju helt underbart...javet inte klart men man kan se att det kommer att bli alleles kanoners!kom över och fika nån dag när du känner att ditt hus tar för mycket av dina tankar! vi hörs och ses! ha en underbar helg!

varmkram lotten

Charlottas hemmaplaner sa...

Tvättstugan är verkligen det bortglömda rummet i huset. Precis som du säger tror jag att man kan fixa till rummet med enkla medel så det blir betydligt mer trivsamt. Jag håller som bäst på att fundera ut hur jag bäst skall kunna trolla bort de fula sakerna som proppskåp, elcentral och central-dammsugare. Inte lätt!
Ha en härlig fortsättning på helgen!
//Charlotta.

atmosphere sa...

Industriell design (retro) är underbart! JAg älöskar kontraster, 1700-tal blandat med ind.retro-underbart.
Har en del av den varan hos mig, sen flera år tillbaka. Jielde-lamporna är original, nyproducerade.
Den lilla skrivbordslampan för att ta ett exempel kostar 2.400 ungefär.
Maila, eller ring mig om du vill veta mer.
ingrid@atmosphere.se / 0705-150033
Kram! Ingrid