torsdag 18 september 2008

Byggdagbok - Building progress

Tack snälla ni för kommentarerna på förra inlägget! På begäran - här kommer en bild från vår baksida. Ser väldigt rörigt ut just ni. Inga av fönstren på nedre plan har blivit bytta ännu och de flesta på övre är kvar att bytas. Färdigmurat är det i alla fall.

På bilden ser ni även bjälklaget till balkongerna. Det kommer att vara två långa balkonger som täcker hela fasaden på denna sida. Här ska vi sitta och njuta av solnedgången är det tänkt - om vi nu någonsin får tid att sitta och njuta på kvällarna. Just nu känns det långt borta kan jag säga. Ska fota lite mer i morgon. Och visa mer bilder på våra fönster som jag är supernöjd med.

Svart ill Gamla Mejeriet (har ni inte varit här än så kika in - en av mina nya favoritbloggar): Vi räknar med att hinna putsa innan vintern men det blir riktigt tight. De sätter igång på lördag och sedan är det fullt ös.

And here som pictures from the other side. None of the windows have been replaced yet but the bricks are completed. You can also see where our balconies will be. Our plans are to sit here and enjoy the sunset once we have time to do nothing and just relax in the evenings (will it ever happen?).

5 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Ska bli väldigt kul att se det putsat sen...Kram Petronella

En mammas drömmar sa...

ÅÅÅ vad kul att se lite mer av huset. Snacka om förändring!!! Kul när det tar lite steg framåt. Tycker vårt har stått still länge nu, massor av osynligt arbete har skett, men inget som syns utåt. Men nästa vecka sätter mycket fart, då blir det golvvärmeläggning i befintliga delen av huset som byggs om och så kommer kakelnissen.

Ha det nu riktigt gott i helgen! Skall ju bli fint väder!

Kram
Kia

londonhem sa...

oj oj vad manga inlagg jag ha missat inte har jag varit sa aktiv denna veckan. NU skall jag lasa vidare sa spannande att folja.
ha en bra helg
kram
anna

Gamla mejeriet sa...

Kul att se bilden på så nära håll. Tänkte tacka stor för att du nämner vår blog, som en av dina favoriter. Det värmer verkligen.
Gick in på vår blog igår förmiddag och såg att det varit inne så många redan då och gick genast och tittade på räknarstatistiken. Då såg jag att många kommit just från din blog...

Jättekul för er att få på putsen direkt. Det blir ju så fint på en gång. Nämnde min kommentar för sambon, som då sa att han också tänker börja på måndag. Så vi får väl se vem som blir färdig först, ha! Misstänker att ni vinner med hästlängder...
Ha en trevlig helg!
/ Malin

Ludvigsdal sa...

Det är så spännande att se hur det kommer fram ett nytt hus. Följer med stort intresse. Vet av egen erfarenhet att det går inte så fort som man hade velat. Så ser fram emot nya bilder. ram Anette