lördag 13 december 2008

Lego schack - Lego chess

Lego


Min sexåring har precis lärt sig spela shack. Så jag var ute och surfade efter ett lite annorlunda schackspel som han skulle kunna få i julklapp. Hittade helt fantastiska lego-shackspel som skulle bli helt perfekt. Men tyvärr - för dyrt. Över två tusen spänn skulle man få punga ut för "Lego Castle Giant Chess" settet ovan.Och hur häftigt är inte det här? Det bästa från flera världar för en sexåring - schack, lego och star wars. Allt i ett!


Ännu ett schackspel.

Och det här luffarschacket är också lite gulligt - och inte så dyrt (139.50). Har ni barn som gillar lego, så kolla in legos webbshop. Massa kul som man inte hittar på toys r us eller BR leksaker. Eller vad sägs om Eiffeltornet eller Taj Mahal?

Found these great lego chess and tic tac toe games at
lego webbshop. Would love to get the Lego Castle Giant Chess or Lego starwars chess for my oldest son but unfortunately its quite expensive. If you have kids that like lego go check out the webbstore. Lots of fun stuff that you wont find at toys r us.

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Bodde du i närheten hade du varit inbjuden på både kaffe med lussebullar och middagar och allt möjligt för länge sedan:)
Klart att jag kan maila dig när jag vet när reportaget kommer, det dröjer nog inte så länge:)
kram och gonatt
Viveka

Anonym sa...

Vilka superfina schackspel! Det är nästan så att jag blir lite sugen på ett själv fast jag inte brukar spela annars...

Hur går det med trappfunderingarna? Håller med om att Humlebackens trapp är superfin med förrådsutrymmet där under. Och visst skulle det vara snyggt med svarta trappsteg!

Ha det gott!
Kram

Vimsingen sa...

Wow, vilken guldgruva för små killar. Men jag håller med 2000 är lite mycket, när man vet att de kan tröttna på ett par månader. Men det finns ju andra roliga saker i webbshoppen som inte var lika dyra. Och lego är ju alltid lego!
/Vimsingen

Malin sa...

Både lego och briosträtåg kommer ligga i våra hårda paket!
Tack för tips
Hälsar
/Malin

Taklyftet sa...

Tänkte bara kika förbi och önska God Jul och Gott Nytt År!
Kram Jenny