måndag 19 januari 2009

Efterlängtad badrumsleverans! - Bathroom taps arrived!


Äntligen! Idag fick jag leverans av mina badrumskranar som jag beställde från Reuter Badshop i Tyskland. Bra mycket billigare än i Sverige. Och jättesmidigt. Leverans med UPS direkt vid dörren.

Badrumsrenoveringen har stått stilla eftersom vi inte kunnat göra mer då kranen ska vara inbyggd i väggen. Men nu så - nu kör vi!



Så här ser badrummet ut nu. Men om några veckor är det nog kaklat och klart. Nu väntar jag bara med spänning på den badrumskommod som jag beställt från Kina. Borde levereras om några veckor. Shit vad spännande!

Finally - my bathroom taps that I ordered from a webshop in Germany have arrived. I am soo excited as we now can continue with the renovation of our bathroom. Now I am soo looking forward to the deliver of our commode that I have had made in China. Should be arriving in a few weeks.

11 kommentarer:

Nettan sa...

Nice!! Önskar jag hade kännt till det lite tidigare, blandare ä ju en hel förmögenhet eller hur!;-)
Ska bli otroligt spännande att se dem på plats!!
Kram Nettan

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Kjempe-fine kraner! Det kommer til å bli såååå fiiint!! Gleder meg til å se bilder av et flislagt bad;)

Klem Anette

Vimsingen sa...

Å vad underbart det måste ha varit att få packa upp kranen! Låter som ni verkligen är på banan igen!
/Vimsingen

Erika sa...

Roligt att folk vågar sig på att beställa från andra ställen utanför Sverige. Leverans från Kina låter ju hur lyxigt som helst. Hoppas du blir nöjd med den.

En mammas drömmar sa...

Å vad snyggt!Blir så sugen på att göra iordning vårt andra badrum snart när jag ser det här!! Skall bli så spännande att se det när det blir klart!
Kram
Kia

Ninette sa...

Åh, så snygg kran! ser fram emot att se bilder av när den är på plats. Vi har också nyligen beställt en kökskran från Tyskland, hoppas den kommer likafort och smidigt som er gjorde.

Tinnar och torn sa...

Tjoho...grattis! Du, då kommer nog våra komoder samtidigt. Just nu står det en vilsekommen garderob inne på toaletten där den ska stå. Jag är så himla nyfiken på hur den kommer att se ut. Håller tummarna för att det blir bra. Har du fått bild på din ännu? För du beställde väl från Blå Lotus som du skrev om tidigare? Så superfina möbler. Kram Petronella

Anonym sa...

Ser man på! Nu känner jag igen dig igen! Härligt att se! Ditt badrum kommer att bli något alldeles extra. Worth waiting for....

Kram //Charlotta.

Bitte sa...

Vad spännande det ska bli att se er badrumskommod från Kina! Jag ser fram emot det :-).

Kram
Beatrice

The House That A-M Built sa...

So elegant - just beautiful! A-M xx

Vimsingen sa...

Tack för tipsen! Jag ska gå ut och fotografera huset från alla håll och kanter. Alla ideer mottages tacksamt!

/Vimsingen