tisdag 10 mars 2009

Badrumsbelysning - Bathroom lights


Sanova

I morgon kommer elektrikern hit för att slutföra elen i badrummet (takspottar, handdukstork, värmegolvet osv.) och en hel del annat på nedervåningen.

Är lite stressad för jag har inte bestämt exakt hur det ska se ut på motsatt sida mitt emot kommoden. Tanken är att det ska sitta en mindre spegel där med en lampa ovan. Hade hoppats att vi skulle ha en lampa till i morgon men - näe, beslutsångest!

Några favoriter ovan från Sanova.

Några andra bra siter för badrumsbelysning:

9 kommentarer:

Randi sa...

Alla är lika vackra. Jag har lampan på bild 3 i min gäst-toalett, som går helt i svart och vitt. Den är jättevacker och ger ett behagligt ljus. Jag hade bara sett den på bild, men blev överlycklig när jag fick den. Lycka till med ditt val...*ler*

A-M sa...

I too couldn't decide on what to do in my bathrooms as I hadn't chosen my mirrors before the electrician wired the rooms. I've left out wall sconces for that reason. I love the ones you like! Good luck! A-M xx

Nettan sa...

Å känner med dig..badrumsbelysning är verkligen grymt svårt att välja!! Men du kommer säkert på ngt!! Ska bli kul å se!!
Kram Nettan

En mammas drömmar sa...

Å vilka fina lampor du har hittat. Förstår din vånda! Gillar den mittersta lampan jättemycket, måste jag säga!
Ha det gott
Kram
Kia

Taklyftet sa...

Jag vet hur det är, varför ska man alltid lida av beslutsångest?
Alla 3 är snygga!
Lycka till med valet.
//Jenny

Lilla My sa...

Jag brukar kika in på din sida lite då och då, eftersom du presenterar så inspirerande och spännande projekt.

Jag har länge funderat på att byta ut min armatur i badrummet och duschrummet men har ej påbörjat det projektet ännu, men tack vare hemsidorna du just presenterat vet jag vart jag ska börja leta. Tack!

Lycka till med ditt val av badrumsbelysning. :)

Lilla My

Camilla at home sa...

Fine lamper, forstår godt at du ombestemmer deg litt etterhvert, vanskelig å bli helt skker når det er så mye fint å velge i! Ha en finfin dag:)

Stjärnor & Champagne sa...

alla lampor är lika fina, hmhm ingen hjälp. Det är ju så svårt när man inte ser helheten. Nr 2 är snygg.

Kram Anne

Linda sa...

Jag har beställt lampa nr 2. Väntar på att den ska bli levererad nu bara. Såg jättefin ut i verkligheten, fina proportioner enligt mig.