onsdag 11 mars 2009

El, belysning och musikIdag har vi haft två elektriker på plats och det har hänt en hel del: värmegolvet i badrummet är inkopplat, handdukstorken på plats, spottarna i hall och matrum installerade samt elen i mellansonens rum är klar. Så nu ränner jag runt och försöker få upp en massa taklampor. Och det är så kul att det äntligen händer något.

På översta bilden ser ni den svarta industrilampa som kommer att hänga tre stycken på rad ovan matbordet. Och bilden under visar spottarna i taket och det bästa av allt: de infällda högtalarna som kommer att kopplas till en central musikanläggning.

I morgon fortsätter vi med el. Och förhoppningsvis även rörmokare på plats. Han ska i så fall koppla in alla kranar och toaletten i badrummet.

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Gillar dom svarta lamporna och 3 kommer att bli ursnyggt. Bra ljud är inte fel. Har en man som har beo överallt och nu säljer vi Bose system och dom är inte fel kan jag säga. Jag är bortskämd med den biten.

Kram Anne

Älfgärdet sa...

Wunderbar är den bara, industrilampan! Var har du fått den???

Anettes hus sa...

Å, så deilig at det endelig skjer noe! Den svarte industrilampen var kjempe-stilig!! Gleder meg til å se flere bilder av hele rommet!!

Klem Anette:)

Maria sa...

Vad härligt! Det går verkligen framåt nu hos er.

Jag är så sugen på att se ditt badrum färdigt nu så du anar inte. Kanske nästan lika sugen som du är att å det färdigställt:)

Musikanläggningen kommer ni ha mycket glädje av. Det har vi... eller nåja i alla fall när gubben är hemma för jag har inte lärt mig teknologin ännu. Otekninsk som jag är!

Ha det gott i vinterlandskapet som jag för övrigt inte vill ha....

Kramar Maria

Anonym sa...

Vilken underbar blogg du har och vet du vad? Jag följer nu din blogg! :-) Kanske du vill följa min också? Kramar Benita

vosges paris sa...

I like that lamp, I used to have a yellow and a blue one from Ikea ... not the colors you will find in my house anymore.

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Ser att ni har installerat samma högtalare som oss i taket. Jag var väldigt tveksam till att lägga en massa pengar på detta system, men nu är jag helt såld. Det blir ett fantastiskt ljud i huset! En ultimat lyx är att låsa in sig i badrummet, hälla upp ett varmt bad med mycket bubbel, levande ljus, något kallt att dricka på badkarskanten och lite soft music från taket....

Ha en trevlig fredag!

//Charlotta.

Nettan sa...

Vad härligt med massor av ljus, och inbyggda högtalare låter som något jag ska komma ihåg den dagen vi ska renovera!
Hoppas ni får en fin helg!
Kram