lördag 14 mars 2009

Loppisrunda i Småland - Flea market trip to south SwedenFörra helgen var jag och min svägerska på loppisrunda i Småland. Hittade en hel del smått och gott. På första stoppet hittade jag bland annat ovan småprylar.

Den översta bilden är såna där "saker" som man använde när man vävde. Jag skrev ner på en lapp vad det hette men nu hittar jag inte lappen .... någon som vet? Vet inte riktigt vad jag ska ha dom till men jag tyckte dom var fina :) Funderar eventuellt på att använda dom som gardinomtag. Någon som har någon annan fiffig ide?

Nedre bilden visar några gamla kakformar som jag inte kunde motstå. De kostade 10 kronor styck. Tänkte plantera lökar i dom eller använda som ljusstakar.

Det är så himla svårt att hinna fota innan det blir mörkt på kvällarna. Men idag är jag ledig så jag ska fota det andra jag inhandlade på den här lilla turen. Ha en skön helg alla!

Nu ropar mellansonen - har lovat honom att vi ska göra klart hans rum idag. Så nu är det dags!

I am really sorry that I have not been updating all my texts to English lately. Sooo hard to find the time. But I really dont want to loose my international friends. So please until I find more time for translating - check the upper right corner of this site. There you can find google translate and have this post translated to English or other languages. Really cool actually. Have a great weekend everyone!

4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Gå till sonen! vill gärna se hur hans rum blir:) *nyfiken*
Heter det inte skyttel? jag är inte säker men det tror jag..
kram
V

Hilea sa...

Vet tyvärr inte heller vad dom heter, men gjorde man inte tråd av ull eller något sådant med dom???

Nina sa...

Du har en helt fantastisk blogg!

Sakerna på bilden heter skyttlar.

Kram, Nina

Anonym sa...

Hej!
Det är svärmor som talar om för dig att det heter skyttlar. Kram