fredag 27 mars 2009

Trädgårdsmässa - Balkong och terassutställningen - Garden ExhibitionIdag har jag tagit lite lyx-tid och åkte en sväng till trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i Älvsjö. Ovan lite bilder från den i mitt tycke absolut finaste bidraget i balkong- och terassutställningen. Den är gjord av en av mina favoritbutiker: Årstiden som man hittar på Drottninggatan (inte långt från PUB). Älskar den här mixen av medelhav - orientaliskt!

Annars tycker jag årets trädgårdsmässa var en besvikelse. Inget nytt spännande och ovanligt lite trädgård. Vad gör exempelvis fackförbunder Kommunal samt Birka Cruises som utställare på en trädgårdsmässa? För den som vill åka dit så har de öppet lördag och söndag också.

Mer bilder kommer i morgon! Nu ska jag lägga kids och sen är det Let's Dance final.

Today I have been to the largest garden exhibition in Sweden. Above some pictures from the balcony and terass contest. Love this mix of mediterranean - oriental!

2 kommentarer:

Ika sa...

Jag var där i går, lördag. Första gången för mig men jag tyckte den var liten efter vad alla säger att den skall vara så stor o fantastisk. trist med allt folk som fylld på kring lunch.

blair sa...

o wow vilka fina bilder,så mycket inspirerade. var där inte själv men tycker bilderna var fantastiska, får en massa ideer.

http://lullabyblossom.devote.se/