onsdag 25 mars 2009

Klickat hem ett badkar!

Svedbergs Emaljbadkar från Hemvaruhuset

Internet är helt fantastiskt! Vi har kommit på att vi bara måste ha ett badkar (är trött på att försöka duscha en treåring som illlvrålar) och det kommer nog att dröja ett år eller så innan vi blir klara med badrummet på övervåningen. Så idag beslutade vi att vi ska sätta in ett tillfälligt badkar i vårt nya badrum (som inte ens är klart ännu).

Det tog mig en knapp timme att på nätet utvärdera vilket vi skulle ha, jämföra priser och sedan klicka fram en beställning. Voila - inom en vecka levereras det till dörren. Det gillar jag - snabbt ska det gå - och enkelt!

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

DU är rolig du!! Vet inte vilket landskap du bor i... Jag vet att södra delarna av Stockholm ligger i Södermanland och norra i Uppland. Om jag minns rätt bor du norröver? Jag sätter dig på Uppland så får du hojta om det är fel.
Ha det så bra!!
kram!!

Malin sa...

Känner igen det där med vrålande treåring (han är visserligen bara 2,5 så det kommer fortsätta ett bara tag) men vi har inte plats. Ibland är han ganska smutsig;-)
Hälsar
/Malin

Nettan sa...

Ja visst är det smidigt! Å badkar det skulle jag inte kunna leva utan!!
Kram Nettan

Angelica E sa...

*Skrattar* ja visst är det underbart med internet!

Så klart att ni ska ha ett badkar, jag hade aldrig överlevt utan ett och våra små älskar det! Det plaskas och busas varje dag och trägolvet är inte så där supernöjt längre ;D

Kramar

Angelica

Kullan Pullan sa...

Älskar att bada, ibland trycker vi ihop oss alla fyra i karet men så mysigt kanske det inte blir men ganska så kul och inte går det åt så mycket vatten heller.:)
Kram Paula