lördag 21 mars 2009

Oljemålning från China - Oil painting from China


Flyttade runt lite bland våra kartonger som står staplade överallt och då hittade jag den här oljemålningen som jag köpt i Kina för en åtta år sedan. Blev helt förälskad i den när jag hittade den. Älskar tåg!

Tyvärr har jag aldrig haft den här uppe men ska nog ta och rama in den och sätta upp den någonstans nu när börjar komma i ordning. Kanske i hallen?

Är precis hemkommen från simhallen med kidsen. Nu är det mathandling som gäller och sedan ska jag försöka ta mig ut i trädgården. Måste rensa undan allt bråte från rabatterna så att det kan börja växa där.


Moved around some boxes here the other day and found this oil paiting that I bought in China some eight years ago. Fell in love with it then - love trains - but never had it framed or hung. Think I will do that now!

4 kommentarer:

Malin sa...

Bilden ger verkligen en känsla av att vara på resande fot!Trevlig fortsättning på helgen
/Malin

Willewira sa...

Hej!

Nu är det länge sedan, märker jag, som jag var inne hos dig. Har bloggat sporadiskt, dvs hälsat på, allt eftersom mina länkar uppdateras... men din måste jag ha missat flera gånger. Har man många i listan så blir det lätt så...

Hur som helst så ser jag att det hänt massor!!!

Badrummet, med kranarna i spegeln, är superläckert!! Du lurade mig där ett tag med att handfatet var dolt i skåpet... tills jag läste lite närmare - du har inte fått dit det ännu.
(Men visst hade det varit läckert att kunna tvätta sig i något som inte syns...) :)

Tavlan med den kineska flickan är jättefin - sätt upp den genast!! ;)

Har nu läst i fatt och njutit av utvecklingen. Snart är ni ju klara! Eller?

ha en fortsatt skön helg!
Kram
Willewira

A-M sa...

Gorgeous - love it! A-M xx

Camilla at home sa...

Veldig fint!! Og badet ser ut til å bli kjempeflott, gldere meg til å se enda mer!! Ha en finfin dag:)