torsdag 30 april 2009

Från isskulptur till blommande körsbär på två veckor!

Kommer ni ihåg isskulpturen från förra inlägget? Har fått nya bilder och grannen kan nu meddela att körsbärsträdet är i full blom! Helt otroligt - från isskulptur till blommande körsbärsträd på typ två veckor. Och så har en liten talgoxe flyttat in i grannträdet.

Med detta vårtecken vill jag önska alla en riktigt härlig Valborg!!!

Remeber the ice sculpture pictures from my last post? Got some new pictures from my neighbour this morning and the cherry tree is now in full bloom. Two weeks after being an ice sculpture. Amazing! In Sweden we are celebrating spring by having huge bonefires tonight. Looking forward to a long and lazy weekend! Have a great weekend everyone!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder! Mvh Erik B

Magdalenas Hem sa...

Ja, Is-trädet var nog det häftigaste jag sett på länge *wow* säger jag bara, helt otroligt!
Att det sedan kan gå så snabbt till denna vackra blomning, ja - fantastiskt! :-D
Glad Valborg till dig och tack för komplimangerna om bilderna, blir så glad :)
kram, Magdalena

Anonym sa...

Hej!
Vi tackar för de vackra bilderna och hoppas att ni alla mår bra i det vackra vädret. Vi önskar också er alla en riktigt fin valborg och helg. Kram från svämor och svärfar mamma och pappa farmor och farfar.

Aratorps Lena sa...

Ja, det här trädet lär ju gå till historien... Särskilt bland er grannar! Finns det något ljuvligare än naturen just nu? Man kan ju bli religiös för mindre... Ha en underbar Valborg! /Lena

Viveka på Humlebacken sa...

Trots att bilderna med isen var bland det häftigaste, måste jag säga att jag gillar blommorna mer:)
kram och trevlig Valborg

Ika sa...

Idag stod jag underett träd som snöade. Snöade av vita blomblad från körsbärsblommorna! Visst är de härliga blommor.

OLIVEAUX sa...

That is amazing in such a short time. So beautiful! Have a lovely weekend. Amanda

Vimsingen sa...

Ja i år har allt verkligen gått fort.
/Vimsingen

Isabelle sa...

Hoppas du fick en trevlig valborg! Jag besöker din blogg dagligen och måste säga att den är en enorm inspirationskälla. Det är kul att fler och fler har börjat intressera sig för New England inspirerad stil.

Ja, det har verkligen exploderat de senaste dagarna. Det känns underbart att äntligen få se lite blå himmel och gröna blad.

Du är varmt välkommen att besöka min nystartade inredningsblogg på www.belladecoration.blogspot.com

Ha det så gott!

Maria sa...

Åhhh vad fint isträdet blivit! Det ser ut precis som det jag hade tänkt mig när jag köpte mitt. Nu vet jag inte om jag fått hem rätt. Min börjar blomma lite försiktigt först nu.... och inte sådär ljustrosa.

Har du koll på vad växterna heter? Jag har inte en susning om min magnolia heter Susan. Det jag vet är att det är en galaxy, om det säger dig något. Fin är den i alla fall. Trist om din inte kommer igen. Finns det liv i det lär det orka växa igen med lite näring och kärlek. Så det är väl bara för dig att gå ut och kramas lite med din buske;-)

Kram Maria

Carolina sa...

damn, vilka härliga bilder!

Anettes hus sa...

Hei, Petra! Jeg skal til Stockholm til helgen og trenger gode råd og tips om hvor jeg finner de fine interiør- og sntikkbutikkene?!

Klem Anette:)