fredag 3 juli 2009

Efterlängtad semester!


Det är nog länge sedan jag längtat så mycket efter semester som i år. Är verkligen helt slut! Har gått i ett hela året. Och bygget har nog påverkat oss mer än vi förstått.

Nu ska jag i alla fall passa på och sitta på vår altan och njuta av det finfina vädret med ljumna sommarkvällar som kommer att förfölja oss hela semestern. Vi ska grilla och dricka vin och bara ta det lugnt.
Vi kommer mest att hålla oss hemmavid - pengarna går till bygget ... Men mig gör det inget, har aldrig gillat att åka utomlands på sommaren, då vill jag vara hemma.

Gud vad skönt det här ska bli - skön sommar allihop!!! Och skål!
PS - bilden är tagen en fantastiskt härlig kväll i maj.

6 kommentarer:

Vimsingen sa...

Visst är det skönt med semester och ni är väl unnade att vara lediga. Det är klart att ni har kommit en bra bit på väg även om ni inte har kommit så långt som ni hade hoppats. Allt tar ju så oändligt mycket längre tid än man tror. Och framför allt små saker som man trodde var petitesser kan ta lång tid. Gör en lista på allt ni faktiskt har gjort och de ska se att den blir ganska lång!

Vi bestämde oss i sista beslutssvängen för att inte lyfta med en taklyftarfirma. Huvudskälet var att när vi besökte en taklyftare fick vi tips om en jättebra byggfirma som gav oss ett mycket bra pris. Byggfirman gör allts som taklyftarfirmorna gör (allts du får på en våning som är isolerad) men de putsar också fasaden och gör klar taket och alla plåtarbeten, höjer skorstenen. De drar också upp och ut alla rör i ovan våningen och lägger på golvspånen.

Angelica E sa...

Lät ju härligt! Bara njuta av livet och god mat.

Hoppas att du får en ljuvlig sommar!

Kramar

Angelica

Viveka på Humlebacken sa...

underbar bild!
Hoppas att du får en underbar semester.

Viveka på Humlebacken sa...

Vet inte vad som hände med min förra kommentar, provar igen att säga att bilden var underbar och att jag hoppas att du får en underbar semester!!!
kram

Charlotta sa...

Hej!

Jag tycker att ni gör helt rätt som unnar er en lugn semester utan husfix. Vi gör likadant. Rom byggdes ju inte på en dag, eller hur?...

Kram

//Charlotta.

Ika sa...

Hoppas verklige nni får njutit massor hemma på semetern så att inte bygget tar för mycket tid. Är ju så lätt tycker jag när man ändå är hemma.