torsdag 23 juli 2009

Sonens rum klart för piffning - Sons room ready for decorating


Igår höll vi på och målade hela dagen. Nu är väggar, tak och golv klara och vi ska precis ta bort skyddet på golvet och börja med piffet (brandbilar, bensinmack). Är så skoj!

Hittade lite roliga gamla registreringsskyltar i somras som passar bra till lillgrabbens stora bilintresse. De ska upp på väggen. Den gamla svenska hittade jag på en loppis på väg från Småland till Stockholm och de amerikanska har jag köpt på High Chaparral när vi besökte det i somras med barnen.
Lite bilder från gårdagen. Här håller jag på att grundmåla en egendesignad anslagstavla som vi håller på att bygga upp i grabbens rum. Det var soligt och fint så det var toppen att stå ute, om man bortser från att man inte ska måla i stekande sol ....

Mer bilder kommer senare idag eller i morgon.

Yesterday we were painting all day and now the floor, ceilings and roof is done and its time to start decorating (firetrucks, old petrol station). . Its so much fun! Found these car registration signs at flea markets this summer. Will fit perfectly in the room as my son just loves cars.

Below some pictures from the painting session yesterday. One thing I have been working on is a notice board for my sons room. Will post some pictures of the room later today or tomorrow.

4 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Åh jag älskar också gamla bilskyltar och speciellt den i mitten med enbart svart och vitt. Loppis i Småland sa du? Hmm jag skall till Smålands djupa skogar i helgen på värsta loppisrundan, hoppas jag kan hitta en skylt jag med =)

Det kommer bli urläckert i sonens rum, skall bli spännande att se efter-bilder snart!

Kraaaam
Mia

Galleri Hönshuset sa...

Hej...

oooh vad jag längtar till bilderna på rummet =) ...

Ska hålla utkik.

Kram Pirre

My shabby chic house sa...

Härligt att se att det är fler är vi som pysslar sent in på nätterna på semestern...ska bli jättespännande att se färdiga bilder på rummet!!

Du har väl inte missat brandhjälmen http://www.parcourrier.se/website1/1.0.1.0/21/1/?item=prod_prod-s1/478&group=prod_prod_grp-s1/56

och den underbara bensinpumpen http://www.parcourrier.se/website1/1.0.1.0/21/1/?item=prod_prod-s1/637&group=prod_prod_grp-s1/84

Kram kram!

Magdalenas Hem sa...

Kommer bli så spännande att se när det blir klart, ser ut att bli SÅ tufft!! gillar alla små glimtar man sett so far :-D