fredag 7 augusti 2009

Favoritlyktor


Det har varit tyst på bloggen ett tag och det har sin lilla orsak - har varit helt knockad, hög feber, ont i halsen osv. Har knappt tagit mig ur sängen. Extra trist eftersom det varit underbart väder och svärföräldrarna är på besök och vi hade tänkt ha några fixardagar med huset. Och under tiden har jag legat isolerad i gästrummet och bläddrat i inredningsbok efter inredningsbok. Totalt uttråkad.

I kväll orkade jag äntligen ta mig upp för att njuta av solnedgången. Det är helt magiskt. Ljumna kvällar - och så blir det mörkt redan vid halv tio så man kan tända en massa lyktor. Ovan två av mina favoriter.

Den översta har jag köpt på en loppmarknad i Peking. Den var svart när jag köpte den men nu är den så rostig och fin så. Den undre köpte jag tre stycken på Indiska. De passar perfekt på pelarna (95x95) på altanen. Det är en liten spegel bakom och så ett glasskydd som gör att ljuset inte slocknar. Finns de kvar så kan jag verkligen rekommendera dom. Önskar alla en superhärlig helg!! Får se om jag orkar ta tag i något i morgon.

6 kommentarer:

A-M sa...

Love your gorgeous lights. Hope you are feeling better soon. A-M xx

Ingunn sa...

Så nydelige bilder du viser. :)

Ønsker deg god bedring og en fin uke.

Klem ingunn

Tingeltangel sa...

Åh, så tråkigt att var sjuk på sommaren. Jag hoppas du mår bättre nu... Dina lyktor är underbara. Jag älskar särskilt den översta.

It's a house sa...

Fy då, hoppas att du kryar på dig snart! Ja visst är det härligt nu när man kan börja tända ljus och mysa på kvällarna! Det ser ut som om jag måste ta en sväng förbi Indiska igen, lyktorna såg ju superfina ut!!!

Kram

Galleri Hönshuset sa...

Halloj...usch för feber...

Underbart vackert med tända ljus i mörkret. Snart är den årsttiden här då man bara tänder en massa ljus inne, längtar...

ha det gott. Kram Pirre

Charlotta sa...

Den där kinesiska lyktan var ju helt makalöst vacker! Får ut och leta efter något liknande... Visst är det härligt med de ljumma augustikvällarna?

Krya på dig!

//Charlotta.