onsdag 12 augusti 2009

Kryddträdgård med flätad pil - Herb garden


Aftonbladet

När vi kommer så långt att vi kan detaljplanera trädgården vill jag absolut ha en kryddträdgård. Hittade den här fina bilden på Aftonbladet. Beskrivning hur man går tillväga för att fläta de här fina "korgarna" i pil finns här.
Would love to have a herb garden looking like this one! Description (in Swedish) on how to make these "baskets" here.

5 kommentarer:

Ki sa...

Hej

Det ser verkligen härligt ut! Det finns inget bättre än att tassa ut och hämta färska råvaror i trädgården när man ska laga mat!

Då jag jobbar i plåtbranschen så blev vårt alternativ till de vanliga planteringsbäddarna, "lådor" gjorda i aluzink. Kan låta kallt men med all grönska i så är de jättefina. Dessutom tar de upp färgen i de gångstenar jag lagt ut.. Lycka till med trädgården!

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Tror att pilkorgar hade varit fint till vårt hus också...eller kanske bara lite vanliga granplank som får gråna av sig själva. Tur att det är långt, långt dit. Tycker jag, som minst av allt är en trädgårdsmänniska.

Fina ljuslyktor du har och vad häftigt med saltkråkan. Dit skulle jag också vilja ta en tur. Synd att vi bor så långt bort.

Anetteshus.com sa...

Oj, verkligen vakkert!! Gleder meg til det er min tur til å detaljplanlegge hagen!? Ser ut som jeg må vente til våren ...

Ha en fin helg, Petra!

Klem Anette:)

Malin sa...

Visst är det så att det alltid är långt till ens drömmar...
/Malin

Taklyftet sa...

Håller med om att flätad pil är så vackert i trädgården!
Tack för grattiset.
//Taklyftet