torsdag 22 oktober 2009

Halloween scarecrow - Halloween fågelskrämmaNu har en liten "halloween scarecrow" flyttat in på bänken utanför vårt hus. Det är några saker jag skulle vilja förbättra - får se om jag hinner. Ett par gamla boots och en gammal halmhatt skulle göra susen. Hittade en keps som det står "förbannade måsar" på så den får duga om jag inte hittar något bättre.


Extra glad är jag för att det lyser på övervåningen. Det har varit dåligt med action där uppe på ett tag men igår anlände hjälp i form av farmor och farfar. Så ikväll har maken och farfar börjat isolerara innertaket på övervåningen. Ska verkligen blir skönt att få isolerat där uppe till vintern.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej Petra, vilket megapiff du gjort till spökhelgen! Jag är mäkta imponerad!

Ser jättecoolt ut. Ungarna måste älska det;-) Vet ju hur ni går era spökrundor på stigarna.

Vad skönt med lite hjälp nu då. Inte kul med oisolerat till vintern.

Ska vi försöka hitta en passande match kanske? Du kan se hela matchprogrammet på innebandy.se. Elitserien för damerna och Balrogs hemmamatcher. Vore väldigt roligt att träffas. Iofs kan jag kanske komma och hälsa på dig någon dag framöver efter att det lugnat ner sig med mässor och så för mig. Brukar vara tvärlugnt andra halvan av november och december. Du jobbar hemmifrån va?

Ja du, här har det brakats på hela kvällen må du tro. Ingen kul syn, men ack vad det var det värt! Älskar ju mina vita bönor;-)

Kram Maria

erica mamma och fru sa...

Men OJ vilken makeover ni gjort på ert hus! Snacka om totalförvandling. Vilket resultat, grymt! Jag tappade nästan hakan när jag insåg att det var samma hus. Det ska ni ha mycket berömm för! Jag älskar hus, inredning och design och det var längesedan jag blev så inspirerad som här inne hos dig=)
Kikar mer än gärna in igen!
kram Erica

Viveka på Humlebacken sa...

Men tjena, här görs inget halvdant, villjag lova... själv har jag tänkt åka och köpa en pumpa eller två till helgen...