torsdag 11 november 2010

Kakling av kök!Har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen min. Men här kommer i alla fall en liten snapshot - bilder tagna med min mobil av kakling av kök. Vilken skillnad det blir när kaklet kommer upp!
Stenskivan levererades för några veckor sedan och så hoppas vi att leverans av spis sker vilken dag som helst. Var lite våghalsig och bestälde Ilve spisen från Tyskland trots allt. Enligt uppgift ska den vara överlämnad till transportör så nu väntar jag på telefonsamtal från DHL. Och håller tummarna :-)
Kaklet förresten - riktigt billigt Bauhaus kakel för den som vill ha lite Hampton-feeling. Tror jag gav max 200 per kvm.6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad det blev bra! Kanonfint!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Det där med att uppdatera bloggen känner jag helt igen. Ibland finns helt enkelt inte tiden, tycker jag, men sen är det lite roligt igen efter ett tag.
Hursomhelst är det jättekul att se; nu ser man ju fint det kommer att bli och med kaklet på plats, så känns det ju i princip färdigt, eller? ;)

Ska bli roligt att se er spis också, när det kommer påplats. Blir säkert också en fullträff!
Ha det gott!/ Malin

Ika sa...

Kyl o frys ser ut att rymma en hel del. Snyggt med en annan storlek än standard.

Anonym sa...

Välkommen tillbaka =)
Ska bli kul att se det färdiga resultatet. Tack för tipset om Bauhaus kaklet. Det blir till att ta sej dit för att inhandla vårat. =)

Anonym sa...

Hei!
Har ventet så veldig på oppdatering! Blir såååå kjempe fint!
Veldig likt vårt kjøkken og våre løsninger faktisk. Har også Ilve og er kjempe fornøyd! Har så lyst til å de hvordan skrivebordet ble. Håper vi får se flere bilder snart!

H

Eskil & Anna sa...

Åhh vad kul att du är tillbaka, har längtat efter nya bilder.
/Anna