lördag 23 februari 2008

Tankar kring förvaring

Foto: Pottery Barn

Vi kommer att lägga mycket tankearbete på att få förvaringen att fungera. Vårt hus idag är alldeles för litet. Och jag samlar på mig en massa saker. Det är prylar överallt! På vinden, i garaget och i huset! Är sååå trött på att springa och leta och på att flytta saker och ting fram och tillbaka. Det tar tid och sänker en mentalt.

Eftersom vi ska bygga på med ett nytt våningsplan så kommer vinden att försvinna. Den måste rensas ut snarast. Förmodligen kommer vi även att bygga ett lekrum i en del av det som nu är garage, så den förvaringsplatsen kommer också att till viss del försvinna.

Har också en hel del tankar kring hur man kan planera huset för att effektivisera det dagliga hushållsarbetet – matlagning, tvätt osv. Återkommer till det i senare inlägg.

Håller på att detaljplanera vårt förvaringsbehov. Och hitta lösningar för varenda pryl. Kommer berätta mer när det blir klart. Tills vidare, håll till godo med den här vackra bilden från Pottery Barn. En av mina favoritbutiker (finns över hela USA). Tyvärr går det inte att beställa från Sverige.

Inga kommentarer: