fredag 11 april 2008

Rostigt ska det vara!


Berättade igår att jag köpt något tungt och rostigt på mässan. Här är dom! Två rostiga stolar som ska stå i vårt uterum. Bestämde mig direkt när jag såg dom att de där ska jag har! Tunga var dom och jag fick konka ut dom till bilen som jag kört fram till lastzonen. Köpte dom i butiken Årstidens monter. Mässans tveklöst finaste monter!

Det fanns även annat rostigt fint på mässan. Det blev faktiskt två rostiga fynd till. Ska fota i morgon när det är bättre ljus och lägga ut. Förhandstips: en rostig madonna och en rostig vattenmätare till trädgården.


I Årstidens monter sålde dom även läckra rostiga bokstäver som på bilden ovan. Skulle vilja ha rostiga siffror att sätta på huset. Hittade såna siffror i en annan monter men tyvärr hade dom slut på ettor. Och vi kan ju inte flytta för att vi inte kan få tag på rostiga ettor. Om någon vet vart jag kan hitta så får ni jättegärna tipsa mig.

Om är ni i Stockholm så kan jag tipsa om att besöka Årstidens butik. Den är helt fantastisk. Mer bilder hittar ni på deras hemsida. Lite smakprov nedan.

Foto: ÅrstidenFoto: Årstiden

I bought these two rusty chairs at the Nordic Garden 2008 exhibition. I will put them in our patio / glass room. The chairs I bought from stand belonging to the wonderful Stockholm based store called Arstiden. I wish you all a wonderful weekend!

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Ååååå, vilka underbara rostiga stolar!!!! ÄLSKAR dem!
Trevlig helg
kram

Taklyftet sa...

Nu blir jag avis!
Hmm .. jag vill också ha...;-), jag får väl konsultera plånboken en gång till och hoppas att det finns några stolar i lager.
Du får också ha en underbar helg!

LE BOUDOIR M.A sa...

Good evening, thank you for your visit and for hello sweden is nice, I am going to visit your universe, it is very beautiful I love!
See you soon
Good weekend

lottens vita och gröna sa...

helt underbara, årstiden är den underbaraste av butiker, bostäverna ...vill me ha! kram och trevlig helg! kram lotten

Fredrik sa...

helt underbara bilder... vilken mässa är det?

rost&rosor sa...

Säg vart du bor så kommer jag och hämtar dem genast!För de var väl till mig eller??? ;) Ha en bra helg,kram Katta

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Konstigt att man kan bli så förälskad i några rostiga stolar ;)

Jag förstår dig! De är underbara!

Kram Annica