måndag 28 april 2008

Smygstart av bygget: Förråd med blomsterhörna del 2


Foto: ColonialEast
Idag hade vi våra byggare här för att planera bygget. Vi bestämde att smygstarta alltihop redan på måndag. Då ska det här förrådet omvandlas till ett fantastiskt fint förråd som ska rymma allt vi har på vinden (som måste tömmas i och med taklyftet) och allt vi har i garaget (ser ungefär likadant ut på vinden och i garaget som på denna bild ....). Det blir många Blocket annonser i veckan.

Monday we start our building project by transforming this room inte a storage space that is supposed to fit everything we have in the attic as well as everything we have in our garage. Good Luck!

7 kommentarer:

All Things Blue sa...

Godt begyndt er halvt fuldendt! Bliver det ikke skønt at komme i gang?
Hav en skøn dag!
Mange hilsner

Gårdsromantik sa...

Vet du... sådär ser det ut i min affär just nu! Ja inte riktigt samma saker men samma röra! Gissa om jag är stressad.

Kram Maud

Karna sa...

He, he.... ser ut som bildet er fra min garasje....

Er jo kjekt å få starte med ombyggingen nå, selv om det sikkert ikke er så kjekt når du er midt oppi det...Lykke til iallefall!

sommar-rummet sa...

Hej! Va mycke beslut du måste ta, men det måste va väldigt spännande. Kul att kunna rita allt själv. Du är duktig du! Ha det så gott och lycka till med starten av det hela "lyftet"... KRAM

Kia sa...

Ojoj, där såg man lite av ett verkligt hem...hihi! Härligt att vara igång i alla fall och med det fina vädret är det ju också enklare att få ut allting till beskådan och ev fotografering för blocketannonsering!

mia sa...

Svar: ja jag har försökt att passa på att njuta idag. Fruktsallad, bok och solning ute i trädgården - det behövs inte mer!

Hoppas du får njuta lite av solen med mitt i all byggande!
Kram Mia

Jessica sa...

du ar vard utmarkelsen!
jattetrevlig blogg!!