måndag 19 maj 2008

Byggdagbok: Förråd och blomsterhörna del 5Foto: Isabella Smith

Förrådet med blomsterhörna som vi har fixat i ordning för att kunna tömma vinden (hua - det kommer aldrig få plats!) börjar bli klart för inflyttning. Nytt golv är lagt och det är målat vitt (bilder kommer) (tidigare bilder: del 2, del 3, del 4). Nu ska hyllsystem upp och förvaringsboxar inhandlas. Lär bli en tur till IKEA i morgon.
Men det roligaste av allt är att jag nu kan fixa till min alldeles egna blomsterhörna. Har inte bestämt exakt än hur det ska se ut men det kommer definitivt bli ett planteringsbord, hyllor på järnkonsoller för krukor, klämmor till fröpåsar och krokar att hänga trädgårdsredskap på. Är lite sugen på att kakla väggen vit men det kanske blir panel som ovan. Ska fundera på allt detta i morgon förmiddag. Hann tyvärr inte med att ta några thailandsbilder idag. Ska försöka i morgon. Inspirationsbilder ovan från Isabella Smith.
Now our storage area below the house is almost finnished (new floors and walls painted white). Tomorrow I will go to IKEA to buy boxes and shelving. The most exciting part is that I need to decorate the space where I will keep all the gardening tools. Will definately have a potting table, shelfs on iron consoles for all the pots and hooks for gardening tools. Love the pictures above from Isabella Smith.

1 kommentar:

Tinnar och torn sa...

Jag har nog sagt det förut men jag säger det igen- Va mysigt med en hörna avsedd helt för plantering, lysande :o) Kram P.