lördag 3 maj 2008

Äntligen fönsterbeslut!


Nu har vi äntligen kommit fram till ett beslut vad gäller fönstren. Ska ringa Velfac på måndag och reda ut några frågor men om inget oplanerat inträffar så kommer vi gå med Velfac. Anledningen att vi vill välja dom är att de har verkligen snygga fönster med aluminum på utsidan och allmogeprofil och trä på insidan och (hör och häpna) snygga spröjs (både invändigt och utvändigt tycker jag)!


Foto: ColonialEast


Maken är väldigt skeptisk till spröjs i vårt stora vardagsrum. Jag kan hålla med. Vi har en jättefin utsikt åt det hållet och vill ju inte stycka upp den för mycket. Därför kommer det att bli spröjslöst här och sedan kommer vi att ha spröjs med stora fönsterpartier på övriga fönster.

Nu kommer jag lämna fönsterfrågan och gå vidare till något mycket skojigare - kök och bad!

Hoppas alla njuter av ledighet och vårväder! Jätteroligt att det är så många som hittar hit! Ni är så välkomna!! Extra kul är det att läsa alla trevliga kommtarer och frågor som jag får. Det ger mig mycket inspiration och tips till baka. Tack så jättemycket!!

Today we have finally made a decision regarding our windows. We will chose Velfac windows. They have a window with aluminum om the outside (popular in Sweden due to the weather - windows will last longer) and wood on the inside and they look really OK I think. Now I will leave the window issues and start with somethin more fun - the kitchen and the baths!

1 kommentar:

A-M sa...

Yep, we are back to aluminium windows. Wood was too expensive!I am looking forward to your kitchen and bath ideas!