tisdag 2 september 2008

Badrum i brons - Bathroom in brass ?


Vedum - Gillar blandaren!

I kväll har vi haft besök av den vi anlitat som ska bygga vårt badrum. Har fått lite bättre koll på hur vi ska dra avlopp osv. Kommer närmare och närmare ett färdigt badrum .... Har även beslutat att vi kommer att köra på det vit- och svartmönstrade betonggolvet jag visat tidigare.Qvesarum

I morgon ska jag försöka lämna bygget en liten sväng och åka runt och titta på blandare till badrummet. Har hittat några potentiella kandidater - duschset i brons från Qvesarum, badkarsblandare i brons från Qvesarum samt handfatsblandare i brons från Vedums serie Louis.

Till handfaten kommer vi att bygga någon typ av kommod. Funderade på en skiva i carraramarmor men har nu funderingar på att göra en bänkskiva klädd i brons eller antikmässing i stället och montera låga tvättställ ovanpå.

Är dock lite rädd att det blir för "guldigt" - det vill jag INTE. Någon som har tips på vart man kan beställa en sån skiva (bänkskiva inklädd i plåt) eller bara plåt (cirka 150 cm x 60 cm) så får ni jättegärna höra av er! Är även intresserad av hur man behandlar en mässing eller brons plåt så att den ser gammal ut.

Tomorrow I am going to try to leave our construction site for a while and go looking at bath fixtures. Have found some i bronze that I like and are not too expensive. In the bathroom we are going to build some kind of commode. Had planned to put carrara marble on top but am now thinking about doing something that looks like aged bronze / brass. Need to figure out where to find such supplier. I dont want anything looking "goldish".

3 kommentarer:

My shabby chic house sa...

Du är jättevälkommen att fortsätta snoka hos mig för jag jag kommer fortsätta snoka hos dig;o)

Jättekul att träffa dig idag!

Går din lillkille också på Koggen eller blev det skonaren?

Vi får tjattra mer nästa gång:o)

Kramis
Mia

Galleri Hönshuset sa...

Hej Tjejen. Vad det går undan....Kul o få börja titta på såna roliga saker som blandare o dyl. Det är lite roligare än byggmaterial iaf. Ha det gott. Kram Pirre

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Du den där "blåa svampen" som du sa kommer bli så himla snygg när du är klar med den :o) Kram Petronella