lördag 25 april 2009

Antibes Cote d'Azur


Kom hem från Nice igår. Helt fantastiskt på franska rivieran i april. Högsäsong är för hysteriskt för mig men nu när solen är framme och försommaren har anlänt men inte så mycket turister är perfekt. Hann med lite loppis, antikmarknad och annat kul. Kommer med bilder i helgen men vill bara lägga upp den här som visar Antibes gamla stad med Nice och de snöbeklädda alperna i bakgrunden.

Hoppas ni har det härligt i solen. Nästan lika varmt här hemma faktiskt!

6 kommentarer:

Vimsingen sa...

Låter helt fantastiskt. Ska bli kul att se vad du fyndat!
/Vimsingen

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vi var i Antibes och Nice förra veckan när våra varn hade påsklov från skolan här i Luxemburg. Vi hade fint väder och barnen badade! Det ska bli kul att se fler bilder!
Kram
Helena

Mitt i Fågelsången sa...

Visst är det häftigt när man är på Rivieran såhär års och har värme och härligt väder vid havet, samtidigt som man ser snötäckta alper i bakgrunden!

Stjärnor & Champagne sa...

Ja här har det varit underbart. Ser ut som att du har haft det härligt, inte helt fel....

Kram Anne

Mrs Small Town sa...

Åhhh Nice.... Det en är absolut favorit stad vid medelhavet. Här finns allt man kan önska av en weekendsemester, strand/hav, stad/shopping och god mat. Att sedan Provance och Italien bara ligger ett "stenkast" ifrån gör ju inte saken sämre...

Det lät som om du hade det riktig bra, hoppas vi får se lite fler blider från resan :-)

Kram
Sara Small Town


-Ett drömhus vid kusten tar form - renovering - sekelskifte - inredning - småstadsliv-

Cecilias inredning sa...

Har också bloggat om Nice-området under veckan. Tyvärr hann jag inte med den där antikmässan, så det ska bli kul att se vad du bloggar om det!

/Cecilia