onsdag 6 maj 2009

Underbart kök - Lovely kitchen


Cottage Living

Idag har jag haft rekord i besöksantal sen jag startade den här bloggen för cirka ett år sedan. Förstår nog varför - Anette (tack Anette) länkade till min blogg i morse och nu har flera nya norska vänner hittat hit. Vill önska alla nya besökare välkomna!

När jag var ute och flög för några veckor sedan köpte jag en Cottage Living på flygplatsen. I den fanns det bilder på ett helt fantastiskt kök. Det ligger ett urrivet ark bredvid mig men scannern funkar tyvärr inte. Men jag blev glad att hitta bilderna på nätet. Så här är bilderna.

Gillar det här jättemycket. Det är lantligt men inte för gulligt. Jättefina skåp och behagliga färger. De skålformade lite fyrkantiga handtagen vill jag ha! Någon som vet vart man kan köpa? Och griffeltavlan gillar jag också. Har gjort liknande i mina barns rum. Bilder kommer snart.

Ni är fler som undrat vad som händer härnäst med bygget. Vi har modifierat tidsplanen kan man lugnt säga. Ska försöka sammanfatta allt i ett kommande inlägg.
Nu ska jag gå och stryka ett lager färg på våra innerdörrar - så de torkar över natten.
Fler köksbilder här.

5 kommentarer:

BUBBELRUMMET ♥ sa...

Jag gillar väggen man kan skriva på =) IKEA har något liknande nu.. Vet dock inte vad det kostar.

Kram!

Taklyftet sa...

Gillar också köken. Känner igen det där med att revidera tidplaner ;-)
Lycka till!

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!
Köket var jättefint! Jag gillar inte heller när det blir för gulligt, det måste vara en bra balans.
Handtag liknande de på bilden finns lite varstans. Jag köpte billiga handtag i 6-p på Biltema. Även Clas Ohlson har dem t ex.
Kram kram Annika

Aratorps Lena sa...

Jättefint kök, jag gillar rubbet! Klockan är underbar! Ser det ut som zink ovanför bänken? Ert badrum har ju också blivit kanon! Kram

lottens vita och gröna sa...

guuu nu har jag suttit och bara håpnat och suktat på din blogg en lång stund, guuuuuuuu vilket underbart hem ni har!

varmkram lotten