torsdag 15 oktober 2009

Skit också - måste ha ny tvättmaskin NU!


Precis vad jag behövde just nu - fick tvättluckan i näven när jag öppnade tvättmaskinen.

Nu är det brådis - med tre småkillar klarar man inte många dagar utan tvättmaskin. Någon som har bra tips på tvättmaskiner?

En snabbsökning på Elgiganten hittade jag den här: Electrolux EWF16589

Frontmatad tvättmaskin med LCD-display. 1600 v/min och 7kg kapacitet.
Frontmatad tvättmaskin i Electrolux Global Design med 1600 v/min och 7kg kapacitet. En LCD i mellanstorlek som visar resttid och startfördröjning. Den har även Electrolux nya Time Manager system. Energi/Tvätt/tork klass: A/A/A och. Den har även borstfri motor för tystare gång.

Någon som testat den? Tänker inte lägga mänder med tid på att utvärdera bästa tvättmaskinen. Att köpa tvättmaskin är bara något som ska utföras - och det snabbt!

12 kommentarer:

Vimsingen sa...

Så trist. Tvättmaskin är så trist att köpa, men så nödvändigt. Tyvärr har jag inga tips då jag lyckligtiv aldrig har behöv köpa en tvättmaskin. Men vår tid kommer då vår säkert är 10 år gammal.
Lycka till!
/Vimsingen

marie sa...

Hej!
Ja, jag har den! Den fungerar bra, enkel och bra att man ser hur lång tid programmen tar. Finns säkert bättre maskiner men jag har inget att klaga på!
ha det gott!
Marie

Hannah`s Dreamlife sa...

Kolla in LG´s nya maskin med ångfunktion och tyst...en sådan är jag lite sugen på..man kan vinna en i nya numret av sköna hem ( fast det är inte aktuellt för dig..hahha)

Vittblandat sa...

Hej!
Uschiamej! Tvättmaskin klarar man sej inte utan! Har en LG som jag är supernöjd med! Den har oxå display som visar resttid plus att den har sk direct drive vilket gör att den vibrerar väldigt lite, om jag inte minns fel så har alla LG modellerna denna direct drive! Lycka till med vad det än blir!
Kram Katja

Emmas utsikt sa...

Å nej, så dumt. Det är nåt så nödändugt men samtidigt så jäkla tråkig utgift. Själv har jag tejpat torktumlaren för att den ska funka.

Lycka till.

Mitt i Fågelsången sa...

Jsg kan inte annat än rekommendera Cylinda!!!! Har haft vår i 2 år och är såååå nöjd!!

Anonym sa...

Vi köpte en Electrolux med kolborstfi motor i lördags. Vi gav 6995:- för den på OnOff efter att ha jämfört med maskiner på både Elgiganten, Siba, Coop och MediaMarkt. Efter 7 tvättar är jag supernöjd och fortfarande fascinerad över att den är så tyst. Förutom att den är tyst så innebär också en kolborstfri motor att motorn håller längre. Dessutom är maskinen lätt att förstå sig på, den anpassar vattenmängden efter hur mycket tvätt man stoppar i, den centrifugerar otroligt bra (bra om man sedan ska torktumla tvätten) och det går att pausa programmet för att slänga in den där strumpan som hade hamnat på sidan. (Hihi, tänk vad mycket man lär sig av alla försäljare! Känner mig som en tvättmaskinsexpert!)

Vi valde mellan Electroluxen och en Miele som de sålde på Elgiganten för 8990:-. Miele-maskinerna är annars alla försäljares favoritmärke eftersom de är byggda för att hålla i tjugo år.

Lycka till med inköpet!

/anna

Vera sa...

Trist!
Är dålig på att rekommendera - och kommentera här ;-) - tvättmaskiner, men däremot var ni kan köpa den: www.tretti.se. Vi har köpt lite olika vitvaror därifrån och dom är "alltid" billigast och så är det fri hemleverans. T o m ut till vischan där vi bor.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej, vi har haft en sådan i snart två år, kanske någon tidigare version. Är jättenöjd, framförallt med tidsinställningen, att man kan ställa in så det startar och är klart lagom tills man går upp eller kommer hem utan att tvätten får ligga blöt i maskenen för länge. Lycka till!
/Klara

Anonym sa...

Hei,

Asko eller Samsung - gode maskiner som ommer godt ut av forbrukertester :-)

jennie -failsafe- sa...

kolla på http://www.prisjakt.se och läs omdömen på de tvättmaskiner du tycker verkar prisvärda! ;D

Anonym sa...

Jag måste oxå även lägga till om min tvättmaskin (som jag tyvärr glömde förrut xD förlåt :P). Som jag sa så är den 21 år gammal och nu när den har börjat att krångla så avger den en svart sörja nere i filtret- och det luktar inget vidare - rättare sagt så det stinker lol , därav så rekommenderar jag en tvättmaskin som har en kolfri motor. Tack och ha en bra dag, och MVH från en nöjd electrolux kund :)