söndag 13 december 2009

Gamla fabriksfönsterNu har tomtegubbarna och stjärngossen gått och lagt sig och då är det dags att ta itu med balkproblemet (så otroligt irriterande - har verkligen annat att göra än att hålla på och dra i det här) och förbereda inför snickaren och elektrikern i morgon. Att man aldrig kan få komma i säng innan midnatt ...
Farmor och farfar har varit här i helgen så det har bakats pepparkakshus och annat skoj. Vad gäller bygget så har jag hunnit måla mina "fabriksfönster" en andra vända med svart linoljefärg. Tyvärr är det inte så lätt att få tag på riktiga gamla fabriksfönster men jag inbillar mig att jag kan få de här gamla träfönstren att se lite fabriksaktiga om jag målar dom svart.
Just dom här fönstren ska sitta liggande högt upp på väggen mellan badrummet och korridoren mellan vardagsrum och sovrummet. Om ni tänker er den väggen som inte ännu är byggd men som ska byggas upp där de röda vattenrören kommer upp ur golvet. Solklart - eller hur?

1 kommentar:

En mammas drömmar sa...

Tjusigt! Det kommer bli kanonfint. Ledsen att höra om det svajiga golvet. Så himla tråkigt att alltid behöva jaga folk och att saker inte bara kan lösa sig av sig självt!