måndag 14 december 2009

Krackelerade och förfallna väggar


Himla

Idag har vi haft elektrikerna här. Det är spännande att det händer saker men det är ju inte så intressant att fota. Därför tänkte jag visa en bild av hur jag har tänkt att måla väggen i sovrummet. Bilden är från Himlas höstkollektion och varje gång jag ser annonsen i en tidning suktar jag efter den där väggen. Nu blir det till att måla en sån.

Var på Måleributiken i Alvik idag för att kolla om de hade något tips. Verkar som om jag får försöka mig fram med vanligt krackeleringslack som man köper på Kreatima eller Panduro.
Problemet blir att väggen kommer att torka olika snabbt så jag måste vara snabbt på med krackeleringen för att få något sånär lika utseende över väggen. Ska ta och testa på en gipsskiva och se hur det blir. Någon som har något bra tips?
Lite fler bilder på samma tema.

3 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Wow vad läckra väggar... Det här med krackelering är något som jag längre velat prova, men då på små canvasdukar... Kul idé att gör en hel vägg, kommer säkert bli hur fint som helst!!!

Vad du har varit effektiv på bloggen de senaste två veckorna! Jag har missat en hel del roliga uppdateringar. Så roligt att ni är på gång rejält igen!!! Jag kan verkligen se hur bra det kommer att bli.

Tack för din hälsning på bloggen och ha en fortsatt bra kväll :-)

KRAM
/Sara Small Town

Oliveaux sa...

Just popping in to say hi and hope you are having a great week! Ax

It's a house sa...

Jo det är en del jobb kvar he he =) Vilka spännande projekt du håller på med! De svarta fönstren för att inte tala om den krackelerade väggen, ser fram emot fortsättningen!
Önskar dig en skön helg!